måndag

kunde väl inte hålla mig allt för länge.

sitter här och bara inser hur jädrans lyckligt lottad jag är egentligen. jiho, fy tusan vad bra jag mår. älsklingen min bor i falun denna vecka & har det så mysigt så på en madrass under ett bord, på en skola. själv har man heeela sängen för sig själv! underbart kan tänkas, men så satans tomt.. snart så! det är inte mycket intressant som hänt de senaste dagarna, har faktiskt varit halvt depp på grund av den lilla skadan jag dragit på mig. men på torsdag så ska nog allt ordna sig. hoppas jag.

har hittat mitt nya favoritprogram ever - priviliged. åh vad jag blev glad när jag låg där och hade det så mysigt i sängen & så visar dom detta på kanal 5 at 7 pm. BÄST! och det är alltså vad jag tycker efter ett avsnitt. härligt jobbat!
i helgen åker jag och älsklingen alltså ner till källvik och käkar lite sill-lunch. eller ja, firar midsommar i allmänhet. sillen står nog jag över i år - det är inte riktigt my cup of tea om jag säger så. nu måste jag ta tag i det här med duschandet på riktigt. vi hörs väl av!


är så fly, man kan tro att jag flaxar

ATTENTION

emmahult.blogg.se tar ett litet break under sommaren. nu har man ju gått och blivit riktig kvinna som knappt gör annat än jobbar & tofflar. nej, så är det väl inte riktigt, men jag har iallafall lite för mycket på gång nu för att jag ska hinna uppdatera bloggen regelbundet. kanske slänger upp ett inlägg nångång om det händer något alldeles extraordinärt.. ha det guld och ha en toppenbra jävla sommar, för det tänker jag ha!

lite vad som väntar under sommaren:

midsommar i källvik med älskling och hans släkt
peace & love
fotboll
jobb
turkiet med älskling & min kära familj

m.m....



PUSS

ÄNTLIGEN!

har inte haft tid att skriva nånting. mitt längsta inlägg någonsin kommer efter all studenthets, jag lovar! prepare yourselfs!

NU JÄVLAR TAR VI STUDENETEN, VI ÄR BÄST!

RSS 2.0