julloov

Linda, vi satsar på samma ikväll då? Badkar? Databord? Bara för att få lite flashbacks...


Annars så är livet perfekt. Just the way I want it to be.

Lite öl ikväll, ska bli trevlans trevlans..
Match imorn, vilket betyder att antalet öl bör bli begränsat ikväll. Match igen söndag, sen jobb efter det. Busy woman I am!


Men just ja! Jag har ju jullov nu för tusan.. Nästan 3 veckor av ledighet, mys och en massa annat bra som ger mig orken att gå upp på morgonen. Så bra, så bra


Ett prov kvar bara, om 10 min, sen är det slut för den här terminen. EN KVAR


Puss,

E

ååhhh, rubriker....

Hallå...

Sitter hemma hos Carro och har precis avnjutit (enligt mig och carro) en fruktansvärt god måltid. Jag var kock för dagen och jag måste säga att jag gjorde det bra..

Ska snart iväg och träna lite, andra passet idag. Så galet skönt att vara tillbaka.
Under veckan ska det spelas två matcher i skolan, en inomhus och en utomhus. Kan bli lite småkul tror jag...

Annars är det same old, same old - skola och jobb.

Nej, nu ska det svettas rejält, sen plugg hela kvällen. Prov imorn!


Puss,

E

?

Skpaligt skönt med snö.. Det gillar vi.
Och ett stort plus på det är ju att min Sara kommer hem idag!

Annars så är det bara sakna sakna sakna


Nu ska jag ta mig en funderare om jag ska ut ikväll eller inte. Är faktiskt riktigt sugen, men det är något som tar emot..
Får se vad min kära Sara säger om saken.
Annars blir det bara lite mys med skitsnack och nån öl. Skulle i och för sig sitta rätt fint det med.


Puss,

E

MUSIK!

Hej igen alla glada!

Jag måste då säga att jag är suuuperglad för har precis bränt en grym skiva med en massa grym musik och nu ska jag bara lägga mig ner och njuta... Ja, jag vet, det är fredagskväll och man kan tycka att jag borde ha något bättre för mig.
Men icke. Börjar jobba tidigt imorgon och därför så ska jag bara ta det så lugnt så lugnt.

Kan hända att jag till och med har mobilen avstängd för att kunna njuta maximalt (av musiken alltså), så klaga inte om jag är okontaktbar.

Puss,

E

jag är sämst på det här med att komma på bra rubriker...

Jag kan ju öppna med att säga att det snart är helg! Äntligen!

Men ska som vanligt jobba så det blir väl inte att hända så mycket mer denna helg.. Och plus att den lilla tid jag får över måste ägnas åt en hel del skolarbeten. Tur att det finns några ljusglimtar i vardagen.

Sitter i skolan just nu och har precis skrivit prov. Inte det lättaste när man är helt slut både i kroppen och i huvudet. Men de gick som det gick och nu kan man inte göra så mycket åt saken ("tur att man har läshuvud").

Idag blir det att vara i skolan till ca 16.30, hem och plugga lite sen sova. Fast så väl känner jag ju mig själv att det där med att sova, det är lättare sagt än gjort när det gäller mig. Jag förstår verkligen inte hur jag kan sova så lite. Tekniskt sett så borde jag vara i princip död vid det här laget. Har sovit i genomsnitt 4-5 timmar per natt de senaste 2 veckorna.
Ja ja, den smällen lär man väl få ta så småningom är jag rädd..

Men ikväll ska jag ligga i sängen 22.00 prick och inte en minut senare. Inga ursäkter. När jag somnar är en annan femma..


Det fanns en tid då allt bara var galet.. Helt galet. "Neeeeeeeeaaaajöö....Men åååååhh.."
Saknar det lite, men är samtidigt rätt glad att den tiden är förbi.





Nej, nu ska det skrivas landanalys. Har till 24.00 ikväll på mig. Se, där sprack min tidsplan direkt.


Puss,

E


bra jobbat


Kul att jag vaknade för ett litet tag sen, råkade visst somna under one tree hill. Härligt nu blir det lätt att somna ikväll!
Men imorgon är jag ledig iallafall vilket ju inte är helt fel..

Och idag åkte Sara till Polen också.. 6 dagar utan henne, det blir tufft.

Idag kändes det som att alla tjejer var samlade samtidigt i skolan, vilket det inte har känts som på ett bra tag. Skönt att får prata av sig lite. Och det är ju helt galet när man får höra allt.. Att det kan hända så mycket under bara några dagar!
Det var slagsmål, heta diskussioner och alldeles för överförfriskade människor (jag menar så klart att det var det vi pratade om, inte att det var så i skolan). Jag har ju helt klart det bästa sällskapet enligt min mening.


Tänkte väl att jag lika gärna kunde lägga in en bild på dessa speciella, men faktiskt väldigt bra människorna.
mina

Jag gillar denna..





Slänger upp en bild också för att visa ungefär hur sliten jag känner mig i kroppen at the moment. Det var en fin "dagen efter" på den kryssningen..


Natti,

E

usch

Min hals is killing me! Åh jag hatar att vara utan mat. Ganska drygt att gå runt hungrig liksom..

Sitter i skolan och ska ha lite datakunskap, så kände att det var passande att skriva av sig lite. Egentligen skulle jag bara vilja gå hem och lägga mig i sängen, dricka litervis med te och bara vila upp mig, så att halsen blir bra snart. Men man får väl stå ut i skolan till klockan 3.. 

Nej, åter till arbetet.. 

 


måndag

Hallå där ute i vinterkylan (?). Ja, det var väl just det. Enligt kalendern så är det alltså första december.. Kul väder! Jag som verkligen ÄLSKAR regn och slask. Men men, det är väl bara att vänja sig, för nån snö verkar då inte vilja komma när man vill ha den som mest.

Helgen var helnice, jobbade fre-sön.. Visade sig att det är mycket trevligt att jobba på söndagar! Knappt en levande varelse (inte någon som visade sig iallafall) på hotellet och man kunde utan problem njuta av förstaklassig fotboll i form av Chelsea- Arsenal.. Härligt match men blev inte lika glad över resultatet.

Lördagen spenderades först på jobbet (däremot en riktigt jobbig dag!) och avslutades på ett väldigt trevligt sätt i form av ett par öl på våran fantastiska lilla bykrog. Hög mysfaktor!

Fredagen var det bara jobb hela dagen så där finns ingenting speciellt som bör nämnas i bloggen..

Måndagar är ju alltid måndagar, och till råga på det så har jag gått & blivit sjuk. Vilket man skulle kunna säga suger rätt hårt med tanke på att jag varken kan träna eller jobba. Skolan är man väl så illa tvungen att pallra sig till eftersom att det är en del som ska hinnas med innan man får gå på jullov. Jullov alltså. När vi kommer tillbaka så är det exakt 5 månader kvar till studenten och ännu mindre kvar till den omtalade studentresan. Helt sanslöst vad jag längtar! Jag tänker nog be varje dag till den gud jag inte tror på att vi har vädret på våren sida på studentdagen. Skulle det mot all förmodan inte fungera ändå, så får man väl nöja sig med 7 dagar sol veckan innan. Hallelujah. 

Nej, nu ska jag lyssna igenom lite musik och sen kasta mig över skolböckerna (fram till 21.55, Boston Tea Party kan nog vara värt att kika på idag). 



den bästa genom alla tider


Och förresten.. Det är helt sjukt, men efter 9 år så har jag fortfarande världens bästa vän. Inget slår dig min älskade Sara. Du är min idol.
  

Puss E

RSS 2.0