måndag

ohoj vilket underbart väder vi har!


idag så gick jag upp löjligt tidig skulle jag vilja påstå (07.20), för att vara lite hundvakt. inte till glenn den här gången, utan hans kompis. bosse. och jag skojar inte när jag säger att det förmodligen är de sötaste hunden jag sett.. som en liten, svart hårboll liksom. vi har det iallafall supertrevligt, jag & bosse. men snart ska jag lämna bort den lilla hårtussen och åka och äta lite lunch med min älskling.

jag gjorde det igen. jag lär mig fasiken aldrig.. shoppade alltså. det blev (bland annat) en väst, en klänning, en plattång (den har jag en ursäkt för, måste faktiskt ha en tills jag åker), en massa smink, massageolja och en necessär. inte nog med det - i lördags var jag och älskling i valbo.. där blev det en klänning, en halsduk, skinnhandskar, en mössa, örhängen.. usch, vi sätter punkt där. men nu har jag iallafall det mesta som jag behöver inför resan. fattas bara en liten detalj. min efterlängtade adidasdress som jag måste ta en tur till huvudstaden för att inhandla. det får vi ta nån dag framöver.


nu måste jag ut och rasta hårtussen, på återläsande senare idag.


puss

torsdag

jesus gick på vatten, what the fuck jag går ba' på tjack.

jaha, då sitter man här i söderhamn. skulle målas & grejas idag - men självklart så regnar det, som alltid när åker nånstans. jag skämtar inte, skulle jag & oskar åka till världens torraste ställe, så skulle ändå börja regna direkt vi kom dit. just our luck. men men, har bara blivit en mysig dag framför tv:n istället, utan dåligt samvete. men imorn ska vi faktiskt ta tag i saker och ting på riktigt. 6 sen ska vi avsluta med att åka till hällåsen och relaxa en hel del.. bada bast, bubbla.. och kanske, om jag känner mig själv rätt, så kan det bli en sväng i äventyrsbadet också. hoho.

det var ju meningen att vi skulle åka härifrån ganska sent på lördag, men det blev ändring på det. ganska bra i och för sig, då hinner man ju se dalkurd lira lite kanske. sen blir det bannemig fest, det ska jag se till! woohoooo.


nej, lite mys nu :)

puss!


P.S. vi har inget vatten what so ever up here at the moment. ingen toalett, dusch, dricksvatten, ingen diskbänk.. tänk er känslan när vi åkte in till stan och köpte vanligt vatten och sen.... självklart hade vi köpt kolsyrat. är bubblor bra för hyn?

onsdag

hej hallå hallå.

nyss hemkommen från stenne, där det blev massa mat och till och med lite johan falk. grr. nu sitter jag hemma och bara slappar, i väntan på att åka till babys match. hoppas på vinst mot hagfors nu då!

imorse var jag ju som jag nämnde tidigare hos tandläkaren.. och det gick hur bra som helst! jag var helt förberedd på att hon skulle börja tjata om snusandet & allt småätande och så vidare, men icke. gissa om jag mådde bra när jag gick därifrån efter att hon sagt att allt såg jättebra ut? det är lycka på hög nivå. 
nu väntar några dagars slappande (?) uppe i söderhamn för mig och älsklingen, ska bli hur skönt som helst. sen kommer man hem lagom till festen på lördag - kan ju inte bli bättre. men vart tar alla vägen i helgen? s2? bolanche? hela huset? det får la visa sig. 

nej, dags att lyfta på arselet och få nåt gjort, måste packa ihop some stuff. på återläsande!


take me back.  sun, booze, beer and complete satisfaction.

puss


random

nu är jag sådär lagom bra på att uppdatera igen, sorry.

sitter iallafall hos syster och är lite glenn-vakt. jag och oskar i ett varsitt rum, vid en varsin dator, haha. relativt chill dag som vanligt, har varit och lämnat in min tatuering som blir av.... om en vecka. pirripirr. annars har ingenting särskilt hänt skulle jag väl vilja påstå. däremot så kommer det att hända grejer! imorn så ska jag än en gång genomgå min största mardröm, nämligen tandläkaren. usch, det är det värsta jag vet. efter det vet jag inte riktigt, förutom att oskar ska spela match 19.00, så det blir att kika på den. direkt efter matchen så drar vi vidare upp till söderhamn för att avsluta det projekt vi påbörjat - att måla hus. blir kvar tills på lördag tror jag och då blir det ju fest såklart! för första gången på länge så känner jag verkligen att jag längtar till en fest här i borlänge..

nej, nu blir det lite tv och kanske en tupplur :) och just ja. sanna, se till att krya på dig nu & ät glass som bara den! hoppas att operationen gick bra. :)

puss

lagfirreferre

nej, nu tycker jag väl att vi börjar ladda på riktigt.


väldans skön dag idag. gick upp i skaplig tid, vid halv 9, och hoppade direkt in i duschen för att fräschas upp líte. sen var det bara att hoppa in i chevan för en vända till maservallen, där våra herrar spöade falu fk med 3-0. fasiken, 2 matcher på rad mellan falun & borlänge nu.. 2-0 till blge än så länge. sen var det bara att åka vidare & hem till farfar en vända. där blev det äppelkaka, kaffe & lite kir på det! 13% och jädrans vad gott det var.

och nu sitter man här en vända och pumpar spotify. snart åker jag upp till syster linda & fixar mig lite, innan vidarefärd till maservallen åter igen... mina damer & herrar, NU KÖR VI!


bilder & update imorgon.

puss

memories



hittade bilden på haganytt.blogg.se.. saknar tiderna en del, helt klart.

höngry

new day, new issues.

ni vet den där känslan som infinner sig när någon närstående bli illa behandlad? när man så gärna bara vill kliva dit och hjälpa, men man står helt utan makt och inte kan göra nånting? den känslan har jag just nu. man känner sig hjälplös, helt tom. och så fruktansvärt, fruktansvärt frustrerad. hela jag bara kokar och snart kommer jag nog att explodera om inte något görs. åh, vad arg jag är.

men men, nog om det. som sagt, ny dag - nya problem. snart bär det av upp till stan för lite lunch, sen senare framåt kvällen så blir jag att hålla till hos amanda axa. blir förmodligen mycket trevligt! och hinner inte skriva långt inlägg den här gången heller, dock inte på grund av bloggtorka - utan i brist på tid. och lust.

morgondagen kommer nog bli awesome.

hungrig, måste dra! puss!


it's weeeeekend

godkväll homies.

bra dag idag. jobbade hela förmiddagen, innan det var dags att åka hem och göra lite mat till familjen. fiskpinnar & potatis, tummen upp! vilade upp mig ett tag innan jag, julia & maja pallrade oss in till falun för lite innebandy - ibf falun - ibf borlänge. vinst för blge, 9-5. härligt grabbar.. på hemresan blev det ett stopp på mcdonken. kändes lite sådär efteråt, för dra mig baklänges vad onyttig jag blivit senaste tiden. måste göra några situps innan jag lägger mig nu, bara för samvetets skull.

nu är alltså fotbollssäsongen officiellt slut. för vi har bara festen kvar.. känns ändå så jävla surt. blä för lif. och så helt plötsligt, bara sådär, så fick jag bloggtorka igen. kommer inte på något vettigt att skriva överhuvudtaget. så det är nog lika bra at jag hoppar i säng. tänker somna till robert gustavsson - lösvikt. förbannat bra film.
och förresten, vad gillar ni huset jag ska bo i.. oh, I just love it! längtar, längtar & längtar..



hej tjo och klackarna i taket, nu är det helg! let's get retarded brudar..





puss & godnatt!


america!

hi guys!


nervositeten har börjat komma inför resan nu.. fick nämligen några bilder skickade från den familj jag ska bo hos i USA. åh, jag längtar, fjärilar i magen! lite mer än en månad kvar nu bara... precis hemkommen nu efter trevligt fotbollstittande hos stenne. hann med en sväng idol innan också - thilda förtjänade att gå vidare! men hade dock velat höra henne sjunga lite mer än vad som visades.
träningen idag gick väl inte direkt som planerat, då dom släppte bomben precis innan vi skulle köra igång. matchen på lördag är inställd, vilket direkt medför lite missar i planeringen inför helgen. attans, vad tråkigt att inte spela. jävla leksand som lämnade w.o säger jag bara.. men men, det är som det är, finns inte så mycket man kan göra åt saken nu. man får väl helt enkelt nöja sig med att kika på herrarnas match vid 12, innan man kör igång.

ska hoppa i säng nu, jobb imorn 7-13. men här kommer ett par bilder från my american family.. enjoy!


amelia & lilah :)


this is where I'll live :)

puss och godnatt på er!

sanna hansson

just ja, glömde inlägget till sanna!



finns snyggare på lager... är vi kvitt nu?



jag älskar dig.


every long lost dream led me to where you are
others who broke my heart they were like northern stars
pointing me on my way into your loving arms
this much I know is true
that god blessed the broken road
that led me straight to you




på nåt vis så är du det enda rätta.


bara för att.

godkväller läsare (vilket nu har uppnått läsarrekord på ca 80 pers per dag). alltid kul att man kan roa nån.

har precis sett klart idol, ätit glass och tokläst ett x antal bloggar. vad är det egentligen som är så beroendeframkallande med dessa? fattar nada, haha. det allra roligaste med att läsa bloggar är ju när dessa härliga bloggfighter bryter ut.. bara älskar det alltså-  "och hon den där har ju haft sex med typ 25 stycken.. ", "moget av henne att ha sex med en 25åring.." och? haha, det finns så mycket humor i det hela så det är fan inte klokt. tänk om jag skulle skriva ut exakt vad jag tyckte och tänkte i bloggen? jädrans, då skulle det bli liv i luckan. nog för att jag är skapligt öppen annars, men var och varannan människa har väl en del tankar som man bara ska hålla för sig själv.

helt plötsligt så kom jag och tänka på vilken liten jävla håla vi bor i (ursäkta språket). alla tror sig veta nåt om alla, helst när det gäller mindre smickrande saker. och sen att det finns en liten del av befolkningen som aldrig kommer bli modig nog att säga till personen direkt istället för att snacka strunt till andra. det är sådana människor som aldrig kommer vinna min respekt, aldrig någonsin. det roliga med det hela är att dessa människor vet exakt vilka det är, men skulle aldrig kunna svälja stoltheten och erkänna. jag vill inte kalla dessa vid öknamn, men något som passar alldeles utmärkt in på dom (utan att vara för elak) är patetiska små kräk. milt sagt. och usch säger jag, det finns alldeles för många utav er, det är det som är det värsta. nu undrar ni säkert vem/vilka det är som fått mig att skriva det här.. det behöver jag inte skriva om, utan alla dessa vet om det. inte för att jag sagt det, utan bara på grund utav det där lilla hugget i bröstet som dyker upp när de vet att de är träffade. känns inte så bra va?

skit i det nu, ni har fått era 15 minutes of fame (shame?). nu kände jag helt plötsligt för att skriva om lite positiva saker! längtar fruktansvärt mycket till helgen, för jag vet att den kommer bli kungligast av de kungligaste. känner det liksom på mig. exakt vad den kommer innehålla avslöjar jag lite senare i veckan - man lär ju spara lite på det roliga. och förresten sanna, nästa inlägg blir dedikerat till dig. hihi.


nu blev jag sugen på en till glass, så det lär jag ta och göra något åt. åh, mexicanasoppa. det är jag också sugen på. kanske blir en tvårätters ikväll, om man har tur.


puss!

14 september

what's up friends..

nu har man precis lämnat en väldigt lugn helg bakom sig och så är vi tillbaka till måndag igen. alltid lika kul va? helgen var som sagt otroligt lugn - mysväll hos TE i fredags med tacos & idol, fest hos IO och AH i lördags. trevligt värre, men blev dock inte så mycket fest för min del. gav upp efter tredje ölen då partyhumöret inte var på topp.. men vad är det för mening? jag är så galet trött på utgång.. men ändå så fortsätter man igen och igen och igen. varför? jo, för att man tror och hoppas att nästa gång ska bli bättre. men nu blir det en lång paus för min del tror jag, om ingen lyckas övertala mig rejält. i och för sig så står lagfesten för dörren nästa helg, så om allt går som det borde så kanske jag kan offra mig. kanske.

nej, nu måste jag kila iväg och dricka lite kaffe.


puss


förresten, kolla in elins blogg, hon skriver grymt bra.

pics

här kommer lite nya bilder förresten. uppsala 28/8, falun 3/9 och annat.


jag och sarah innan etage. det här är bara början..


det chillades rätt rejält måste jag säga. at first.


senare (at the hotel) gick det mer åt rätt håll.. här var vi i ett mycket härligt tillstånd.


det härjades fint. och ja, men får hoppa i sängen med skor på.


partey!

och så har vi lite uppsala..


det här dansade vi bort.


världens bästa frida!


supersweet! simon & elin


viktor, karla, simon & elin - mycket trevligt :)


härliga diskussioner

kommer mer sen. datorn krånglar nu.








onsdag

hi there y'all!

satan vad den här veckan går sakta, helt otroligt. har jobbat 2 dagar i rad, kanske är det som får tiden att gå sakta, haha. borde dock vara tvärtom. nu sitter jag och lyssnar lite spotify och njuter av lugnet innan resten av familjen kommer hem. fast jag känner lukten av mat så lär gå ner och äta lite. får bli att äta framför tv:n, för nu är det christine. bästa!


puss

update

ännu en dag på jobbet avklarad! förmodligen jobb imorgon också.

men när man ha så underbara kollegor som jag har, då är det bannemig inte tungt att gå till jobbet. ser till och med fram emot att gå upp 06.30 imorgon för att jobba. då är det rätt bra, va?

så, vad har då dagen bjudit på? jag tog med mig lillasyster upp på stan för lite lunch innan jag skulle vidare till hagbacken. köpte även ett 7-ämnes block till henne (ni vet ett sånt där som gör att man tappar bort alla viktiga anteckningar på samma gång när det försvinner) så att hon skulle få ordning på saker och ting nu när skolan är i full gång. jag saknar det inte det minsta... sen jobb alltså mellan 15 och 21. och nu sitter jag här och väntar på mat. hoppas på mcdonalds.. usch, vad onyttig jag är just nu känner jag. men för tusan, ibland så får man faktiskt unna sig lite. läggdags ganska tidigt idag alltså, med tanke på tidigt jobb imorgon. det får räcka för idag, nu väntar film - har två osedda som ligger och ropar på mig.

I'm here when will you make your move?
I see you, I am me, I want cha, why don't cha
Come to me, I can be, what you need, ooh baby
I'm standin, been waitin, I'm yearnin, I'm burnin
Get to know me, come and get to know me
Come to show me, that you wanna know me

lyssnar på just nu - come to me  p diddy feat. nicole scherzinger


saknar min frida.

puss!


sunny

jaha, åter till vardagen igen då.

men solen skiner idag igen och det är ju helt underbart. såna här dagar så kan man faktiskt gilla hösten! och självklart, som alltid när solen skiner, så ska jag jobba idag. men 6 timmar på hagbacksgården har man väl aldrig dött utav.. än. sitter och är lite irriterad på mig själv faktiskt, för jag har självklart lyckats glömma sladden till min kamera hemma hos syster, så bilder från helgen kommer att få vänta ett tag till. men bättre sent än aldrig!
och hur ser min vecka ut nu då?
jo, det blir nog en ganska hektiskt vecka har jag en känsla av. men har man mycket att göra så går ju tiden iallafall fort, vilket automatiskt gör att 29:e oktober närmar sig med stormsteg.. nu är längtan stor alltså. och på toppen av allt så har jag ändå mycket som ska hinnas med innan dess.

såg morgan pålsson- världsreporter igår förresten. jag säger bara det, se den om ni har någon humor.

frukost nu.


puss

en vanlig dag, egentligen

nämen sedär, nu tittar ju solen fram också.


det kunde man ju inte riktigt säga går, för då kändes faktiskt regnet ganska ihållande. men vi bortsåg från det och körde på i full fart iallafall! kvällen började at my place med sara, sarah & elin (ja, jag var ju också med då såklart), innan vi drog oss vidare in till falun. bara den lilla biten innehöll en hel del fina moments - buss kommer (äntligen) men kör bara förbi, elegant vurpa signerad myself, "should I stay or should I go, ska jag stanna eller gå", seriösa bilder och småttingar som är uppe alldeles för sent.
väl inne i grannstaden så tog vi en liten promenix till hotell vaddetnuhette och fortsatte festen där. inga specifika händelser där kan tyckas, förutom übersnygga brudar som höll mycket hög nivå, vodka, hoppa i sängen, upskirt, dålig musik (men det var ju faktiskt hans artister), seriösa bilder igen och mange s.

etage bjöd sen på ganska dålig musik också tillslut, synd nog. men första tiden när vi kom kändes rätt fin. jag säger bara VIP, det gillar vi. anyway, helt okej lördag med många fina människor & härliga fyllor. nu blir det att åka och kika på lite fotboll. min kära fot har bestämt sig för att fortfarande vara obrukbar i spel så jag får väl helt enkelt fortsätta att se matcher och träningar från sidan ett tag till.

observera att detta inlägg innehåller ganska många interna skämt, så om ni inte fattar så behöver ni inte bli ledsna för det. och jag lovar, bilder kommer sen.



puss

älskade lördag!

sitter i min ensamhet och lyssnar på världens bästa musik.

låter inte så illa va? nej, det är det faktiskt inte heller. för snart kommer både sara och elin och då ska det börja drickas lite öl (okej, jag dricker faktiskt en nu, jag tjuvstartade lite). vad står då för dörren ikväll? jo, idag så ska vi dra oss mot etage faktiskt. har kommit på att man lätt blir trött på lilla 0243, så dags att variera siglite. nog för att jag ganska ofta är ut i falun också då, men det blir aldrig samma sak ändå. bättre musik i falun, utan tvekan. jag har några få önskemål om vad som ska spelas ikväll;

sexy bitch - david guett feat. akon
I gotta feeling - black eyed peas
come to me - p.diddy feat. nicole scherzinger
holding out for a hero - bonnie tyler
(kommer aldrig spelas, men den går varm hos mig just nu)
tell me - p.diddy feat. christina aguilera
baby boy - beyoncé feat. sean paul
(tar mig tillbaka till uppsala)
on fire - crossfire (samma som ovan)


med den här musiken kommer ni igång, jag lovar er. nu ska jag ha en trevlig kväll, hoppas ni får det med!

puss!

helg!

hej allihopa!

idag är det fredag och jag är sååååå glad för det. men det roliga händer nog ändå imorn, för fredagar brukar aldrig bjuda på så mycket. det finns lite att välja ibland när det gäller aktiviteter under morgondagen, så exakt vad det blir får tide utvisa. jag håller på att måla hus just nu förresten, så det blir ett kort inlägg. men en sida av huset avklarad!

puss

LOVE LOVE



JAG ÄLSKAR DIG!

LOVE LOVE



JAG ÄLSKAR DIG!

hoj hoj

tjenna allihopa.

då har ännu en dag gått då. och frida är långt borta.. vad ska jag då hitta på att skriva i bloggen?
har i och för sig varit och shoppat ganska mycket den senaste tiden, så kan väl lägga upp lite bilder på några av de saker jag köpt, bara för skojs skull. enjoy!


favorithooden.


vita nikies


helt vanlig kofta!


solglasögon från t-shirt store

nog för idag.. godnatt!

puss

kväll nu.

sitter med sara i lägenheten. vi är osociala med varandra och har en varsin dator i knät, läser dagens nyheter (facebook). pratar om allt möjligt då och då - men bara när vi verkligen måste. vi förstår varandra rätt bra ändå, trots tystnaden. kom ganska precis hem från en vända på kupolen, idag var det dock inte jag som stod för spendering av pengar (kan man säga så?), utan det var sara. borde lägga in bilder från kameran men jag orkar verkligen inte nu. får se om jag får lust och ork till det imorn. kanske.



har ont överallt.

please help.

godmorgon på er!

håller på för fullt och försöker få lite ordning i lägenheten. satan vad stökigt det är! måste försöka hinna hem till mor & far för att ta in posten osv innan jon kommer förbi på frukost-lunch. det betyder att jag också måste hinna att gå iväg och köpa lite bröd.. det blir lite stress, med tanke på att städningen kräver ganska mycket av min tid. jag får helt enkelt göra så att jag skjuter på dammsugningen lite och drar med miig lill-prinsen till domnarvet först. lika bra att gå innan regnet kommer, man vet ju aldrig.

och sen behöver jag hjälp med en sak. vet nån hur man kan bli av med ett beroende? nej, inte nikotin. det är nämligen så att jag är helt fast i kissies blogg. asjobbigt. varför kan jag inte sluta? snälla dr phil (eller någon liknande), hjälp mig. hon är ju bara patetiskt. kanske därför jag läser? åh. promenad nu.

puss


I didn't know they gave out rings at the holocaust - Alan från "The hangover"




helt fantastisk människa.

åh

ännu en dag närmare.. och på onsdag flyttar min kära frida. fan, det gör ont i hjärtat. kommer sakna henne så helt galet mycket så det är inte klokt. men jag hoppas att jag kan hälsa på i vår eller nåt. strandhuset var det va, frida?
håll er underrättade om vad som händer i malaga via hennes blogg, http://fridabenedikt.blogg.se. kommer nog bli intressant!

sitter i soffan nu efter en ganska fullproppad dag. var i falun och inhandlade en kamera (rosa faktiskt) och ett par skor. blev ett par vita nike. sneakers kändes som en självklarhet av någon anledning. efter falun var jag hem till frida där det hölls lite avskedsfika. åh, det var så mysigt men samtidigt jobbigt. var och kollade in våran träning en stund innan det var dags att åka hem till alex & maria för lite tacos, bilder kommer sen. det var mycket trevligt! imorn ska det honnas med mycket också. har lovat att bjuda jon på frukost-fika efter att han jobbat, sen kommer förhoppningsvis sara förbio en snabbis. sen bara måste jag ju träffa frida en sista gång innan hon åker. åh igen.

nu är det dags för 2½ men sen sängen. hörs imorn.


bild från i onsdags. jag och sanna (http://justcheck.blogg.se)


puss

RSS 2.0