Förblir vänner

Lyssnar på just nu : Älskar dig - Anton & Affe

Väntar mig en del reaktioner för mitt låtval, haha.. Men så sjukt många minnen som finns i den låten! Den får en att minnas högstadietiden, helt galet.. Det är rätt knepigt hur låtar så enkelt kan förknippas med bilder och minnen.

Såg nyss "Linas kvällsbok". Haha. Vissa repliker får ju en att vilja sjunka under jorden.. Även fast man inte ens är med i filmen själv? Men ärligt då, "Jag har tagit på en mänsklig batong". HAHA. Kan ju bara skratta.

Nej, nu lär jag dra mig, men fyller på inlägget om en liiiten stund!

Puss

-----------------------------------------------------------
Lyssnar på just nu : Rise up - Yves LaRock 


Tjenixen, då var jag tillbaka!

Ännu en ganska lugn dag faktiskt.. Så typiskt mig att göra absolut ingenting när jag egentligen borde göra allt! Och snart är lovet slut också.. Jaja, tur att sommaren närmar sig och man får det bästa lovet på hela året.

Imorgon så ska jag in till Falun med Sara för att spana lite heta fotbollspojkar hade jag tänkt (åldern är -91, men alla lag har väl tränare eller?). Hoppas på en hel del bra spel där.. Nej, jag känner verkligen för att lägga mig i ett hett bad just nu med lite bra musik. Och så får det bli!

Må guld alla glada! (alla ledsna, ryck up er!)

Puss

Festivalsommar!

Lyssnar på just nu : Jedi Mind Tricks (Visions of Ghandi) - Animal rap


Jaha, då var väl ännu en dag avklarad.. Inte särskilt händelserik dock! Har bara tagit det lugnt, tränat lite smått. Sen har jag funderat lite också.. Det är ju en hel del festivaler nu i sommar! Frågan är bara vilka det blir? Peace & Love känns rätt givet eftersom den går av stapeln i hemstaden, men sen då? Hultsfred? Arvika?
Äsch, jag vet inte vad det blir.. Känner mig iofs inte sådär supertaggad över P&Ls artister.. Visst, Håkan my man, Looptroop, Petter.. Men inte direkt något som gör det till ett måste att gå.. Eller jo, allt folk på festivalen och alla nya människor gör det tamejtusan värt! Oj, vad jag babblar..

Hur som helst, nu är det dags för mig att pallra mig över till Matilda för lite tv-mys! GYNNING!

Antar att jag delar med mig av fler tankar osv imorgon.. Ha det bäst tills dess :)

Puss



Feelin' hot hot hot

Lyssnar på just nu : Chris Brown - With you


Nämen hej på er alla!

Så, ännu en härlig (?) vårdag.. Vädret sviker alltså! Men man kan väl inte få allt man vill ha.

Är i full gång nu och försöker planera den här veckan.. Jag som trodde det skulle bli helt lugnt nu när det är lov, men icke sa nicke! Det finns ju så himla mycket som ska hinnas med - träffa vänner, träna, shoppa, festa.. Man får ta sig tid helt enkelt.

Men visst känns det rätt bra när våren börjar komma och shoppingnerverna bara rycker i kroppen? Äntligen får man ut och leta efter lite schyssta vårkläder och accesoarer. Enligt mig så är ju solglasögonen en utav de viktigaste prylarna att skaffa sig nu alltså! Själv har jag hittat ett par helt underbara glajjor från Prestige. Den modellen som jag har heter Caster och går att köpa på bl.a Kicks.


Lite Kanye West- stil över dessa, eller vad säger ni?

Så då var ju det avklarat i alla fall!
Sen finns det ju så himla mycket snygga badkläder. Och nog allt börjar det närma sig sommaren när det är sånt man letar efter..? Min favorit har jag hittat på nelly.com :



En stilren, svart bikini från LSpace. Kostar 998 kronor och går att beställa från hemsidan.

Så nu vet man då var ens pengar kommer att spenderas på!


Har ni några bra tips på hemsidor med snygga outfits, dela gärna med er!


That's all for now, people. Sköt om er alla, nu blir det ett joggingpass för min del om den där bikinin ska sitta bra i sommar!

Puss


Because I'm perfect!

Blir lika glad varje gånga jag hör den kvinnans röst alltså - Carolina Gynning! Helt galet hur en människa kan vara så.. jadu, jag vet inte ens hur jag ska beskriva henne! Så sjukt bra bara! Ett stort tack för att du förgyller åtminstone en dag i veckan ;)


Så, dags att börja blogga igen då! Känns som att det blir någon slags kedjereaktion det här måste jag säga. Det bor nog en liten bloggare i oss alla!

Idag iallafall, så har jag spenderat en hel dag med min kära vän Sara ?
Vi har varit i Falun och shoppat lite! Helt underbart med det galet fina vädret också. Och
hjälp mig vad det finns mycket fint ute i butikerna nu alltså! Man önskar ju att man var ekonomiskt oberoende.. Men den dagen kommer väl den också! Hur som helst, vi strosade runt där på gatorna i ett antal timmar, skapligt hög mysfaktor lär jag säga.. Och en del shopping blev det! Mest för Sara dock, som är duktig nog att arbeta ihop sina egna pengar. En annan får väl studera och leva på existensminimum under en månads tid. Men men, det ska vi väl ta och ändra på inom en snar framtid tycker jag. Efter cirka en evighets promenerande så hoppade vi på bussen tillbaka till kära hemstaden, sen var det bara att åka hem till mig och slänga sig i sängen med en kopp varm choklad och Vänner på tv. Bättre än så kunde det knappast bli, med perfekt sällskap också.

Så nu börjar det väl bli dags att tänka på refrängen kan man tycka! Sen upp imorgon bitti för ett joggingpass - vi kommer ju bara närmare och närmare sommaren så nu gäller det att hålla i!

Men sköt om er vänner och ovänner, och sov så gott. Så säger jag väl på återläsande imorgon igen!

Puss ?


RSS 2.0