singing in the rain

åhå vilket härligt väder vi har! det gör ju inte att man blir mer avundsjuk över att familjen snart sitter på planet till alanya.. hehe. håller på för fullt och städar ihop här i lägenheten, ser för hemskt ut. ska man ha besök senare ikväll så vill man ju att det ska se representativt ut, visst? så det plockas, dammsugs och skuras!


sen är det bara att vänta på hela gänget. biler kommer att delas med på bloggen, var god vänta.. en sak som jag verkligen ser fram emot (förutom ikväll då) är fredag, då blir det ju en liten tripp till härliga uppsala. shopping och alkohol i goda vänners lag - can't get much better than that. tack madde & peter för att vi får låna eran säng :)

nej, nu måste jag städa vidare, hur tråkigt det än är. tack gode gud (eller vad som nu finns där uppe) för att det finns bra musik som underlättar det hela.

förresten, här får ni lite bilder från de senaste äventyret, i lördags. fest hos maria & alex sen bolanche :)


maria & jag


nästan hela gänget (ja, shagge ser lite puppig ut)


sarah & jag


jag, sara & benne


jag och alex.. :)


gissa vilka som dök på den skålen först.. me & sara ofc!

puss

i söderhamn

god middag alla! eller lunch..

jag & phailin sitter och tar det lugnt medans grabbarna har åkt en vända till "stan" i söderhamn. vi har haft det supermysigt här uppe, och fint väder hela tiden. men idag så åker vi hem! oskar ska spela match 20.00 så lär vara hemma ett tag innan det.

imorn åker familjen till turkland som pappa skulle sagt. skönt, äntligen lite ensamtid. och imorn blir det tjejmiddag för hela slanten :) kommer nog bli väldigt trevligt att ha hela eliten samlad igen! oh yes. nu ska jag ta en liten tupplur på soffan, sen ska vi laga lite lunch tills grabbarna kommer hem :)

godnatt :)

puss

red

välkommen solsken!

härlig morgon va? själv så känner jag mig lite sliten sen gårdagen.. vi drog ju oss visare till harrys direkt efter matchen igår vilket var ett väldigt bra beslut utav oss, för fy tusan vad folk det var! hur kul som helst.
trodde att jag skulle vara helt slut efter en tuff match, men för mig blev det bara att spela 30 minuter innan jag fick gå av planen på grund av ett lysande rött kort. kommentarer överflödiga.. jag säger bara det, tjejer ska INTE döma fotboll - punkt slut.

nu ska jag få något gjort.

puss

mornin!

godmorgon på er!

idag har jag faktiskt tillåtit mig själv att sova ut, jag ställde inte ens klockan. bra gjort av mig kan jag tycka eftersom att jag alltid annars brukar ställa den på 09.00 när jag är ledig. så, vad finns på dagens agenda? jo, jag ska snart pallra mig in i duschen och göra mig klar för att åka upp till sara en sväng. hinner vara där ett par timmar innan det är dags för samling 16.15. matchen börjar 18. hur sugen jag blir på att gå ut efter matchen beror på resultatet.. men det ska nog inte vara några problem :)

var nyss in och kikade lite på nelly.com och blev faktiskt lite förvånad när jag klickade mig vidare till min favoritdel - t-shirts...
och vad får man då se? jo, en massa t-shirtar där trycken bara handlar om bloggar.. "Admit it, you love to hate my blog", "My blog sells better than yours" och "Fuck you, I'm a fashion blogger".  haha, detta börjar gå för långt.. men men, vill någon själ bära en sån t-shirt så be my guest :)

nu måste jag fräscha till mig lite. men vi hörs!

puss

skolstart

godkväll!

vad jag förstått så är det alltså första skoldagen för många imorgon.. hihi, kul för er! måste faktiskt erkänna att det känns lite bitterljuvt att man inte ska tillbaka. saknar en del saker, men det finns också en hel del som är så förbannat skönt att slippa. och då menar jag inte bara ändlösa lektioner och tonvis med läxor.. men antar att det är imorn man verkligen kommer förstå det, att vi ska inte tillbaka till allt det där - inte just nu iallafall. men en enorm lyckospark i rumpan och ett JÄTTE-lycka till vill jag ändå skicka till gullgumman malin i min (f.d)klass som tog sitt pick och pack och drog till göteborg för vidarestudier.. håller alla tummar för dig sötnos! i hennes blogg (http://dalkullanigbg.blogg.se) så kan man läsa lite om hennes äventyr, ett tips :)

nu ska jag krypa ner brevid älsklingen min i hopp om lite massage. har fruktansvärda muskelknutar sen en tuff tennismatch förra veckan. den matchen gav mig hopp om en framtid som tennisproffs, så kan jag man ju tjäna lite pengar menar jag.

och på tal om allt..

.. tänk att våran lilla skrutt blivit över ett år och ska börja hos dagmamma. första inskolningsdag idag :)

godnatt nu.

puss

jag lever min dröm

hej igen i regnvädret.

börjar bli lite av en vana att det regnar och är kallt ute, vilken tur att man vänjer sig snabbt! livet flyter på som vanligt, inga krusiduller om man säger så. jag tränar, jobbar och umgås med de bästa - precis som det ska vara.

jag och älsklingen håller på för fullt att fixa till lite uppe i stugen, kommer att bli väldigt bra när det blir klart. har precis tittat igenom ikea-katalogen och spanat in några godbitar.. åh, vad kul det är med inredning! på fredag kommer svärfar lennart upp och ska få godkänna.. väntar med spänning ;)

om en vecka åker hela familjen till alanya. alla utom jag & linda då, haha. vi får stanna hemma och vattna blommor istället! nejdå, men det känns lite mer värt att ha lite cash kvar till oktober (ni vet vad som väntar då) än att slänga ut flera tusen på en vecka :) får skicka med mamma en önskelista helt enkelt.. ca 2 månader kvar till jag åker nu, lite mer - känns helt galet, men det ska bli så grymt kul. bild på vart jag ska bo kommer längre ner..
imorn ska det spelas match för hela slanten, mot korsnäs. och eftersom att man ändå då är i krokarna så passar det ju alldeles ypperligt att ta en tur förbi harrys senare kvällen.. har lyckats fått med mig älskling & co + frida, så det kan ju inte bli annat än bra.

nu ska jag åka iväg och kika när syster spelar match, islingby - kvarnsveden/ornäs på idunvallen. haha, detta kan bli kul..

ha det bäst alla glada, för det tänker jag ha!





roanoke at night :)

puss

helg

hej alla glada!

ÄNTLIGEN fredag. satan vad skönt med helg.. frida kommer snart förbi, blir en väldigt lugn dag idag. maskinen på etage var ett alternativ, men det känns fasiken inte värt ändå. så det blir lugnt värre, kanske kan sträcka mig så långt som till idunvallen och kolla lite fotboll ikväll.

imorn är det kräftskiva för hela slanten (eller någon slags skiva iallafall, inga kräftor för min del). kanske blir det så att jag unnar mig en öl, men det ska bli väldigt lugnt också med tanke på att det ska spelas match på söndag. oh, det kommer bli en grym match mot serieledarna. tre poäng och vi är med i toppstriden igen, brudar.

nu ska jag poppa på lite musik, fullt ös på högsta volym. tänkte lägga upp några låtar från min spotifylista här inom en snar framtid så får ni se vad det är som går hem i mina öron just nu..

puss

the dream

Min framtida dröm.



69:a eller....




.. en 68:a.


Lite riktiga muskler, för fint!

snart semester..

Godmorgon allihopa!

Good lord vilket underbart väder.. Helt fantastiskt!
Och här sitter man på jobbet. Och blir kvar här till 22 ikväll.. Men man ska inte klaga, jag har ju trots allt en väldigt bra bra jobb jämförelsevis.

Men usch, nog om arbete och sånt nu. För det här är den sista dagen jag gör, sen har jag lite semester.. Galet vad skönt det ska bli. Inga bestämda tider, jag ska bara njuta varje sekund av ledigheten. Och nu måste jag börja jobba på riktigt, vi får höras av ikväll eller om några dagar :)

Puss

jobb #3

Känner mig lite smått stressad, ska snart iväg och avverka kvällen arbetspass - jippi! Blir ju inte roligare när det är sånt här underbart väder heller. Men hann iallafall med lite idag (till skillnad från många andra dagar), var upp på stan en vända och tog en fika med Maria, mycket trevligt var det. Vi diskuterade hit och dit och det fanns en hel del skoj att prata om. Bestämt är iallafall att det blir en STOR fest i september (endast eliten inbjuden). Och gästlista kommer att finnas så inga objudna gäster här inte.. Kommer bli grymt.

Nu ska jag packa ihop matlådan och slänga på mig lite kläder, man kan ju inte komma till jobbet i bikini. Ikväll blir iallafall ett långt inlägg att vänta, finns lite grejs att ta upp som bör diskuteras.. Nu jävlar.

Puss på er så länge!

jaha, sen då?

Här sitter man framför datorn igen, som vanligt. Usch, det har blivit lite av ett beroende.

Hela dagen har jag gått omkring och funderat på mitt liv, faktiskt. Ja, det är sant. Vad händer egentligen?
Visst, USA blir förhoppningsvis grymt, men jag vill liksom inte ha för höga förväntningar heller.. Sen när jag kommer hem då, vad ska jag göra då? Blir jag kvar här?

Det jag har funderat mest på är om man ska ta sitt pick och pack och dra iväg och plugga nånstans.. Men då är det ju det också, vart? Umeå, Halmstad, Linköping, Stockholm, Göteborg... USA? Vem fan vet egentligen. Nej jag tror faktiskt att jag tänker för mycket ibland också, på allt. Så nu lägger vi ner det. Måste städa klart min gaderob som jag började med i eftermiddags och sen bädda rent i sängen. Alldeles för mycket att göra och att tänka på, fastän jag är ledig.

Väntar in min älskling.


Puss

Yes

Är inne på min sista jobbnatt. Känns helt fuckin underbart om jag ska vara ärlig. Nu blir det att köra igång med fotboll igen och få lite dagliga rutiner, precis som förr.
Veckan nu ser ut som följer:

Måndag: Träning
Tisdag: Jobb + mys med älskling
Onsdag: Träning
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb
Lördag: Match + jobb
Söndag: Jobb


.. ja, ganska mycket jobb. Men iallafall inga nätter! Wiho.


Nej, en tupplur nu kanske?

Puss

bara en tanke...

Tankar, tankar, tankar...


Vill att du ska veta en sak.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter.


Korsord nu.

Puss

RSS 2.0