yesman!

Första dagen av cupen avklarad!
En match, en vinst. 8-0 blev det tillslut, mycket bra tjejer...!

Imorn väntar en match till, kl 09.00, det känns ju mindre lockande. Men men, det måste göras, och därför så ska jag hoppa i säng nu och försöka få riktigt med sömn. Hoppas verkligen på seger imorn, skulle kännas mer tryggt inför sista gruppspelsmatchen isf...

Nej, godnatt med er alla glada, nu måste det de sovas..

Puss E

mysigt

Har fått lite press på mig utifrån att hålla bloggen uppdaterad.. Så är väl så illa tvungen nu, no excuses!
Haha.

Hade egentligen planerat att jag skulle skriva lite projektarbete, men jag orkar verkligen inte idag.
Känner att idag vill jag bara ta det lugnt och inte stressa nånting överhuvudtaget. Så nu tänker jag bädda ner mig i sängen ett tag, läsa min uuuurbra bok, sen upp och ta ett låååångt bad och sen åka iväg och kika när syster spelar innebandy. Låter skapligt skönt va?

Puss på er


Förresten! Jag har gått och färgat håret svart.. Igen. Bild kommer!

onsdag

Äntligen bara två dagar kvar till helg, vilket innbär att det också är två dagar kvar till Forssacupen.. Kommer bli grymt och jag känner mig extremt laddad!

Idag har jag en rätt skön dag framför mig:

¤ Slutar kvart i 12
¤ Skriva lite projektarbete
¤ Kolla när syster spelar match i Maserhellen
¤ Sova


Oj vilken skön dag det kommer bli känner jag nu..
Och imorn ska jag vara barnvakt åt lilla Gustaf, får se hur det kommer gå då.
Imorn har vi även en sista träning innan cupen, ska spela ihop oss lite och gå igenom de sista detaljerna.. LÄNGTAR!





Bli inget sånt här i helgen inte...


Haha, en rolig sak jag tänkte på bara. Något som jag är expert på nu såhär i vintertider är att dra fina vurpor. Och något som jag är ännu bättre på är att gör det när jag går själv och inte tror att nån ser mig.. Hur ska man reagera?? Man kan ju liksom inte skratta bort som man gör när man har nån med sig, men känns ju också fel att bara resa sig upp, se dödsallvarlig ut och gå vidare som om inget har hänt.. Hjälp mig i det här dilemmat, jag behöver lite tips... 

Nej, kanske måste ta vara på den lilla tid man har i skolan idag, så dags att ta tag i arbetet.

Puss


0916

Dåligt av mig att inte uppdatera på så länge.. Men har haft fullt upp!

Sitter och räknar ner dagarna till helgen, då de ska spelas cup för hela slanten. Första matchen fredag 17.00 och jag har redan börjat ladda. Kan bli grymt!

Ska återgå till lektion nu.. På återläsande!

Puss

mmm

Nu blir det varma mackor sen ladda för morgondagen.

På återläsande!

Puss

wie

Är fruktansvärt hög nu - på livet. Helt galet, nu mår jag bra.
Vet inte hur mycket det har och göra med att jag ska på Chris B imorgon, men det spelar väl in lite kan jag tro.

Alltså, helg snart.. Obeskrivligt skönt måste jag säga. Ska börja träna ute nu också så där har vi ännu ett plus!
Träning ikväll, först löpning sen förhoppningsvis spel. Med min vanliga tur så blir det väl styrka utan dess like..
Ska bli riktigt skönt iallafall och träna, när man vet vad som väntar imorgon.

Hinner inte skriva nå mer nu, ska äta mammas mycket goda mat!

Hoj så länge


Puss 


10.41

Idag blir en bra dag, det känner jag på mig. Och den kommer avslutas på bästa möjliga sätt genom att min Oskar kommer..

På schemat idag:

¤ Skolan till 13.30
¤ Städa mitt rum
¤ Vara nöjd över hur fint mitt rum är
¤ Plugga
¤ Mys med O


Puss

23.16

PUH! Huvudvärken har gått över!
Det enda som behövdes var tydligen ett par Ipren, lite vila och en massa pussar från O. & sen vips, borta :)


Kom precis från ett tufft träningspass på SVEA, kickboxning.. Men vad roligt det är alltså! Så skönt att bara slå, slå, slå.
Det viktiga är att tänka på något/någon man hatar, så kommer kraften helt av sig själv, mycket enkelt.. Och jag älskar känslan direkt efter ett träningspass, helt mör i kroppen och svetten bara rinner.. Kommer förmodligen att ha en fruktansvärd träningsvärk imorn, men jag tänker då inte klaga. Hellre sån värk än h-värk.

Nu ska jag ligga i hårdträning inför den kommande Forssacupen, våran alldeles egna cup i Maserhallen. Måste kunna avsluta den cupen med hedern i behåll, så nu jävlar. Det som blir skönt den här gången är att vi bara har en match per dag (förutom sista dagen då förhoppningsvis, slutspelsdagen). Liiite skillnad mot förra cupen då vi hade 4 matcher om dagen, då kändes det i kroppen kan jag säga.
 
Endast 3 dagar kvar nu till Chris B - endast 3 dagar till årets röjkväll. Tror det kan bli rätt bra.. Känner faktiskt nu att det skulle vara skönt att åka hem samma kväll, eller alltså typ på natten, så man får vakna bakis hemma istället för att sätta sig på ett tåg tidigt på morgonen dagen efter. Får se hur det där blir.




Jag och min underbara kusindotter Amanda!



Nu ska jag krypa till kojs och telefona lite, och självklart fortsätta på boken.

Puss och godnatt

aj

Sitter i skolan med den absolut värsta huvudvärken jag någonsin haft. Och till råga på allt så har vi info & layout så jag sitter och stirrar in i en dator, vilket gör huvudvärken 10 gånger värre. Nu skulle jag bara vilja ligga i ett mörkt rum och lyssna på lugn musik så det går över. Värken går inte att förklara, det är nästan så att jag mår illa för det gör så ont.

Men det måste gå över tills träningen ikväll, för vi har kickboxning och det är bland det roligaste som finns.
Nej, nu ska jag gå på en lektion till, sen hem. Tror jag ska åka till Oskar och vila upp mig där, för det är nog precis vad jag behöver.

Puss

23.55







ord som brinner, ord som sårar, klart som fan det kommer tårar


godnatt

och sen så, och sen så, och sen så..

Lyssnar på: Chris B - Say goodbye

Älskar låten.

Hur som helst. En helt vanlig dag idag, hände absolut ingenting som är värt att nämnas.
Fast dagens höjdpunkt var utan tvekan min, Idas och Lindas powernap i Lindas säng på håltimmen. Helt fantastiskt skönt var de, och låg i skedposition alla tre gjorde vi också.. Mycket hög mysfaktor.

Faktum är att idag var på många sätt annars en sån där dag då man egentligen inte behöver leva. Allting går som på rutin hela tiden och det händer aldrig något speciellt (jag bortser nu alltså från den tiden vi var hos Linda). Fan, jag hatar såna dagar. Och det har blivit ett antal såna nu på senaste tiden och jag tycker att det suger så fruktansvärt stenhårt så ni förstår inte. Kanske har att göra med att skolan börjat nu igen, vad vet jag. Men en sak är då säker, från och med nu så ska dom dagarna bort. Jag tänker göra minst 5 helt oväntade saker varje dag, som ingen förväntar sig att man ska göra. Och nej, jag menar självklart inte att jag ska springa genom skolan naken och skrika "mer hud åt folket", utan jag syftar på små, små detaljer. Förhoppningsvis kommer ni märka skillnad så småningom!

Nu ska jag äta toast, lägga mig i sängen med psykologi- och svenska papper och plugga så mycket jag bara kan i pauserna. Ja, i pauserna. Det är faktiskt "Smekmånaden" på tv och den bara måste jag se.

Eller nej vet ni vad, jag tänker inte lägga mig i sängen utan jag tänker sitta i fåtöljen och ha ett bord framför mig ist när jag pluggar. På så vis mer plugg, och kan även stoltsera med att jag gjort något (smått onödigt?) oväntat.

Hej med er

Puss


söndag

Go kväll!

Kom precis hem efter några timmars vistelse i Maserhallen. En vinst och en förlust blev det till slut. Damerna vann, herrarna får man helt enkelt önska bättre lycka nästa gång!

Har precis ätit pizza (det är söndag, då får man det) och ska snart hem till O och få lite massage. Eller ja, han vet inte om att jag ska få det än, men det märker han nog allt eftersom :) hoppas för guds skull att det är någon bra film ikväll så man kan sova gott sen. Annars får jag väl helt enkelt nöja mig med att läsa Stieg Larsson, vilket i och för sig inte är fy skam det heller.

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, bara att ladda batterierna nu för ännu en fullspäckad vecka. Den avslutas dock på bästa tänkbara sätt genom Chris B i Sthlm på fredag. Ska bli så galet kul att åka ner med min underbara syster.
Bör tilläggas också att hon var lika duktig som vanligt när hon spelade match idag :)

Nu ska det packas sen bär det av till Falun.


So long


E


utvärdering

Lite utvärdering då av gårdagen.. Kvällen var sjukt lyckad!

Började lite smått med mys i Daniels lånade lägenhet. Lyssnade på musik, drack några öl och snackade skit. Alltid lika trevligt! Efter ett par timmar bar det av till Falun och Etage, där det redan klockan 11 var fullt med folk. Och det fortsatte att rasa in under kvällen.. Vi köpte oss en varsin Corona i baren och minglade lite bland en hel del trevligt folk! För ovanlighetens skull så dansade jag knappt något alls, utan höll mig mest vid nåt bord med många härliga människor.
Tack Ida, Jonas och alla andra som gjorde att min kväll blev super :)

Idag var det dock en ganska jobbig morgon med en stor portion seghet. Men det gick över efter en joggingvända och en fika på kupolen :)

Nu ska jag äta lite, sen iväg och jobba till kl 19. Efter det blir det mys på hög nivå med film och en massa godis, för nog allt tycker jag att jag förtjänar det efter en kväll som igår!



Ett litet minus var dock att jag inte träffade på den här skönheten, som man inte sett på år och dar. Fastän vi var på samma ställe.. För dåligt!

Puss


paartey

Nu spelas: Britney Spears - Circus

Nu så börjar ölnerverna rycka lite skönt sådär igen. Dags att göra nåt åt det snart..
Ikväll blir det alltså lite fest, ska på Etage med några kompisar, hoppas och tror att det kan bli mycket trevligt!
Sen har man trevligt sällskap när man kommer hem igen sen, wiho :)
Blir ganska lugnt ändå med tanke på att jag ska jobba imorgon, 15.00 men ändå.

Nej, nu måste jag hitta något vettigt att ha på mig så man kan visa sig in public ikväll.

Sup lagom!

Puss

kaaallt

FY FAN vad kallt det är ute! Höll på att frysa både händer och fötter av mig när jag gick till bussen (och du bara ligger och gottar dig i sängen).

Nu blir det latte och lite plugg med Teresa på Wayne's.


Puss

crazy days

Börjar redan känna lite smått panik över att jag ahr mycket att göra i skolan nu, och det har gått en och en halv vecka!
Galet.

Idag kopplade jag dock bort vardagen ett tag och unnade mig själv lite shoppning. Eller nej, jag skulle bara fika med mamma var det meningen men det gick lite överstyr och vips så försvann nån tusenlapp från kontot. Jippi. Att jag alltid lyckas..

Nu måste jag plugga. Kanske skriver ett inlägg lite senare!

Puss


e.l.h

Spelas just nu: A Fine Frenzy - Almost lover


Har fått lite klagomål på bloggen.. Lugn, det är inget allvarligt. Har en kompis som sa till mig idag att jag borde skriva nånting om vem jag egentligen är, så man enklare kan förstå sig på det jag skriver (hur kan det vara svårt!?).
Men men, sagt och gjort, här kommer lite onödig info om mig för alla er som inte vet så mycket!



Mitt namn känns väl sådär småonödigt att nämna, men om ni känner er osäkra så kan ju alltid ta er en extra titt på bloggnamnet. Jag fyller 19 år den 29 maj, vilket alltså betyder att jag är född år 1990 och i tvillingarnas tecken. Bor i Borlänge tillsammans med mamma, pappa, en utav mina 4 systrar och min bror (har en relativt stor familj bestående av mamma, pappa, linda, anna, johan, julia, jag och lovisa). Pluggar sam/ekonomi sista året på Hagagymnasiet och går i den - utan tvekan - bästa klassen nånsin. Vad mer.. Spelar fotboll gör jag, mest för skojs skull at the moment. Laget heter Forssa BK och där trivs jag som fisken i vattnet. Ett helt gäng med underbara tjejer som förgyller min tillvaro några gånger i veckan.

Mina starkaste sidor är att jag är sjuuuukt bra på spel som "Alias" och "Med andra ord" och jag är även ruskigt bra på Harpan. Utmana mig om ni törs.. Jag är även fruktansvärt allmänbildad, så spel som "Buzz" och "Trivial Pursuit" behöver ni inte ens försöka spöa mig i. Och tro inte att jag bara hittar på, jag är verkligen oslagbar när det kommer till sånt.

Något som är väldigt viktigt att veta om mig är jag dyrkar Zlatan, vilket jag förmodligen kommer göra så länge jag lever (eller åtminstone så länge han fortsätter spela fotboll på det sätt han gör). Fotbollen är alltså en stor del av mitt liv och det finns inget i världen som skulle kunna få mig att ogilla det, någonsin.

Det är så svårt att komma på något mer att skriva.. Så jag tror ärligt att jag avslutar där och sen om ni har frågor så får ni ju helt enkelt fråga, okej? För nu måste jag nämligen lägga mig i sängen och läsa lite Stieg Larsson så man är med i matchen igen.

Godnatt med er,

E

Och just ja, måste bara säga att du är helt underbar, O.


spelar det någon roll vad man skriver som rubrik?

Just nu är det mycket på schemat. Sitter och filurar lite på en uppsats-liknande sak i psykologi som jag har bestämt mig för att lägga ner min själ i, tror att det behövs för mina betygs skull.
Har ju precis börjat läsa andra boken av Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden - och jag önskar verkligen att jag hade lika fotografiskt minne som Lisbeth Salander. Tänk vad duktig jag skulle vara i skolan.
För er som inte läst böckerna... GÖR DET!



Första boken, gudars vad bra den är.


Imorgon ska jag klippa mig också, ska bli riktigt skönt faktiskt. Frågan är väl hur modig jag ska vara?
Skulle vara skönt på ett sätt att klippa sig kort igen men jag vill ju ha så längt som möjligt när jag tar studenten (jag har alltså 144 dagar på mig att låta håret växa växa växa). Åh vad svårt.
Jag slänger väl upp en bild sen så får ni se hur det blev till slut!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Vinnarna av årets Therese Cup. We're on fire girls!


Nu ska jag ta en paus från pluggandet, ska ut och springa en vända. Sen är det bara att återgå till skolböckerna!


Puss,

E


chris b

Håller tummarna för att allt ska gå bra :)

Och snart är det Chris B.
It's like I waited my whole life for this one night

Puss,

E

fff- fittafeberfan

Looks like we made it, look how far we've come my baby
We might have took the long way, but we know we'd get there someday
They said: "I bet they'll never make it", but just look at us holding on

You are still the one


Fan, var hos skolsköterskan nyss och jag har feber. Ursäkt ordvalet, men fitta vilken jävla tajming. Verkligen precis vad jag inte behöver nu. Fan fan fan. Och jag saknar dig redan.


rubrik

Måndagar är som sagt alltid måndagar.
Sitter i skolan nu och väntar på nästa lektion i form av fotboll som börjar om 4,5 timme. Kanonkul.

Fick veta idag att det är en kille på våran skola som begått självmord i helgen. Det gjorde ont i mig när jag fick höra det. Att han dessutom har en flcikvän som går på skolan gör ju inte saken bättre, kan inte vara någon höjdare att vara den sitsen.. Usch jag tycker att det är så himla hemskt med allt sånt här som händer. Men kan det bli mer själviskt? Visst, ingen förutom hans närmaste vet vad det är för problem som ligger bakom detta, men ändå. Så många andra liv som förstörs på kuppen. Mina tankar går till dessa!

Men över till något roligt istället. Imorgon ska min kära Oskar äntligen få ta ut sin stålplatta som han haft inborrad i axeln i drygt 2 månader. Och som den sportnörd han är så ska ha naturligtvis träna direkt, bara ett par dagar efteråt. Sedan spela match i helgen säger han också. Får väl se hur det går med den saken.. Men jag håller självklart tummarna för dig gubben :)
mina
146 dagar kvar till studenten nu också tjejer. Jag fortsätter räkna ner..

Åter till arbetet!

Puss,

Emma


tvåtusennio

Nu måste jag ta och bli lite mer seriös i bloggandet. Kan ju inte skjuta det helt åt sidan bara för att man går och blir kär..
One secret revealed!

Dagarna flyter på fort som tusan och jag njuter av varje sekund (nåja, visst finns det undantag). Skolan är som sagt igång igen och än så länge tycker jag att det går bra. Vore konstigt annars, har ju bara gått en och en halv dag.. 
En anledning till att allt flyter på så bra nu kan ju vara för att man har så mycket att se fram emot den närmaste tiden. Vad sägs om en heldag i Stockholm som avslutas med Chris Brown på Hovet, sen årets roligaste inomhuscup i Maserhallen och till sist en resa till Tallinn med nära och kära. Tycker ni att det är konstigt att jag njuter?
Sen som grädde på moset så har jag turen att vakna upp brevid världens underbaraste några dagar i veckan. Not bad at all, huh?

Nu måste jag bara klara av en del saker som jag bestämt mig för/planerat att göra 2009:

¤ Höja mina betyg i åtminstone 50 % av de ämnen jag har
¤ Tatuera mig
¤ Spendera en galen vecka i Ayia Napa med Skandinaviens alla studenter...
¤ ... för resan behövs pengar, alltså ska jag jobba häcken av mig så mycket jag kan
¤ Sluta snusa
¤ Sluta ljuga för mig själv (ni alla gör de, det vet jag, "Jag ska aldrig mer dricka sprit, jag looovar!")
¤ Ta körkort
¤ Satsa stenhårt på beach -09
¤ Make a trip to The States



... och en massa annat, men vissa saker håller jag för mig själv :)



Nu ska jag bädda ner mig i sängen och mysa till "A lot like love". Jag ska vara en typisk tjej och åma mig över hur snygg Ashton Kutcher är, och gnälla över hur jag inte fattar att han kan vilja ha Demi när han kan få mig (hon är gammal, jag är ung!?). Och för att vara lite extra tjejig så tänker jag nog gråta en skvätt när filmen blir sådär jättemysig och gullig och allt vad det heter.

The bitch is back,

Emma

  


åter!

Nu var det exakt 2 veckor och 5 dagar sen jag skrev i bloggen. Det är för dåligt.
Men det är faktiskt så att jag bara njutit utav mitt underbara jullov, så det har inte funnits sådär supermycket tid över till att sitta framför datorn..

Ikväll blir det nån öl och lite dans på Harrys, för att ladda lite inför skolstarten imorgon (?).
Gud vad fort det här lovet gått alltså. Men å andra sidan så är det idag 151 dagar kvar tills man står där med studentmössan på huvudet och höjt glas i handen. MEN som jag längtar.

Nu ska jag och O snart ut och njuta av det fina vädret.
Jag återkommer med mycket mer sen, finns en hel del att dela med sig av.

Puss,

Emma

 

RSS 2.0