bra men ack så dåligt

Tjee! Hur är läget med alla? För med mig är det ruskigt asbra! Förutom att det är 18 maj och snön ligger vit på marken. Hur kul är det liksom? Men men, det är väl bara att leva med det.

Idag har det spelats match mot Malung och det blev vinst med 2-0! Duktigt tjejor!
Lite halvkul match sådär, jag menar, vem gillar att spela i snöstorm liksom? Inte jag då. Men som sagt, det gick ju bra och vi tog tre välförtjänta poäng :)

Nu sitter jag och lider av värken i mina ben till en värdelös film på 2:an. Och klockan är liksom 1 snart. Åh herregud vad man slösar bort sin tid på onödiga saker. Imorn ska jag ta en heldag och bara göra saker som jag borde gjort för evigheter sen. Och det lovar jag. Fast det vet jag ju innerst inne att det inte kommer hända. Det kommer bli det vanliga- sova länge, äta frukost ännu längre för att sedan ta en promenad eller joggingtur, sen hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen för att fastna för en rad helt värdelösa men ack så beroendeframkallande serier!

Det är som det är. Det får bli som det blir!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och trycka i mig onyttiga men ack så goda popcorn. Äh, vi tar lite cola till det också!

Puss


solbränd!

Nu har jag setat ute i solen i cirkus 2 timmar, och mitt bröst brinner!! Aj aj. Så nu får jag ta ett litet break från solen tills Sara kommer förbi.. Då har det nog hunnit lägga sig lite vill jag tro!

Idag blir det lite mys med Sara och syster, vem vet, lite grillning kanske skulle passa sig?

sommar sommar sommar

Tjabba tjena i sommarsverige! Är det inte helt sjukt skönt ute? Om jag kunde skulle jag ligga och steka hela dagen..

Har precis varit ute och tagit en liten promenix med Glenn, min systers lilla söthund (namnet är one of a kind), är
nämligen hundvakt åt honom ett par dagar nu.
image4

Min underbara syster Anna och Glenne :)




Imorgon tror jag faktiskt att jag tar en ledig dag från skolan, bara för att njuta av solen och ladda batterierna inför helgen.

Innan jag avslutar så måste jag bara säga det här: att ha en stor familj är helt freaking underbart har jag kommit på. Älskar er hela högen till tusen!

Nu blir det att ta något enkelt att äta sen iväg och svettas lite!

Sköt om er vänner och ovänner!

Puss


just love it

SM-GULD!

Japp, det är så bra som det låter. Vårat skollag vann idag SM-guld efter match mot ProCivitas (Malmö) på Stockholm stadion. Känns ju skaaaapligt bra!
Så nu är det bevisat, vi är bäst tjejer.

Och snart dax för sommarlov, medelhavsvärme till helgen också- kan ju inte bli bättre!

Jag bara älskar allt som händer just nu i mitt liv. Mina vänner, min familj, fotbollen, sommaren är på väg, födelsedag snart - you name it. Dock ett liiitet undantag: skolan. Usch och blä på den. Men som sagt, snart är det över! (I alla fall över sommaren, för vissa har ju otur nog att ha ett år kvar).

Allt för den här gången, see y'all!


Förresten, Uppsala var great.

Take care people!

Puss

RSS 2.0