home sweet home

Sitter på tåget på väg hem från den lilla "turnén"... Är hemma om drygt en timme. Orkar inte skriva världens längsta inlägg nu, men lovar att fylla på när jag kommit hem :)

Puss

en dag i storstan

Bloggplats: Oskars mammas kontor i Stockholm.
- Just precis, sitter just nu på Drottninggatan efter ett par timmars rundvandring på stan.. Enligt min åsikt så suger   storstan än så länge! Så typiskt att man aldrig hittar det man letar efter när man verkligen behöver det. Ska vila här nu ett litet tag sen tar vi oss an gatorna igen (jag tror att Oskar egentligen skulle vilja vila tills vi åker hem till hans pappa, men han får allt stå ut med ett par timmar till på stan)...

Senare åker vi alltså vidare till hans pappa och äter och sover där, sen ska vi äntligen få vila upp oss på riktigt i stugan.. Gud vad jag längtar - basta, läsa en bra bok och bara ta det huuur lugnt som helst. Vi åker hem fredag förmiddag, för Oskar ska iväg till Filipstad och spela match på eftermiddagen.. Jag ska träna 20.00 så jag hinner iallafall hem och vända innan jag ska iväg igen.

Lönedags i helgen alltså.. Får se om man tar det med en nypa salt eller om man följer med strömmen ut på stan.. Kan mycket väl bli det förstnämnda eftersom att vi ska spela en turnering i Grängesberg på söndag.

Nej, nu ska jag fortsätta vila mig lite så jag orkar med resten av den här dagen. Hörs när vi kommit till stugan!

Puss

15.42

Nu är det en äkta söndag så det står härliga till!
Sitter och smygäter lite godis som blev över från gårdagen.. Ska snart pallra mig till jobbet och göra lite nytta.
Imorn inleds alltså det efterlängtade lovet och mitt schema över detta ser ut som följer:

Måndag: Klippa mig 11.00. Kupolen en snabbis om jag hinner, är i stort behov av en del saker just nu.. 15.51 går tåget som ska ta mig och Oskar till hans mamma i Uppsala.
Tisdag: Åka vidare till Stockholm och träffa Oskars pappa
Onsdag: Vidare igen, den här gången Södertälje för att hälsa på Oskars bror, sen åker vi vidare stugan i Trosa...

... och efter det finns bannemej ingen mer planering för då ska jag koppla av så mycket så det är inte klokt.. En långpromenad eller joggingvända kanske man kan planera in, max, men absolut ingenting annat.

Dagens mest värdelösa: Varför all denna snö?
Dagens stressfaktor: Jag lyckas alltid planera in för mycket under för lite tid..

13.05

Kom precis hem från en mysig promenad med lilla nellsan. Vi gick ett par kilometer, sen var vi bara inne och myste ett tag tills Linda och Johannes kom hem. Man blir så himla glad av att vara med den solstrålen så det är helt galet!

Nu har jag gosat ner mig i sängen ingen, tänkte jag skulle hinna vila lite innan jag ska iväg och jobba. Ikväll är det alltså melodifestival.. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte hängt med för 5 öre vilka som bör gå vidare och inte. Men tänkte jag skulle ge det en chans ikväll eftersom det ändå blir lugnt efter jobbet..

Hörs sen!

Puss

crayons

Äntligen lördag.. Oskar har precis åkt iväg och ska spela match så nu ligger jag i sängen och njuter av lite bra musik..

Låtarna som går om och om igen just nu:
Soulja Boy - Crank that (Travis Barker production).. Mycket bättre än orginalet
Donna Summer & Ziggy Marley - Crayons   Helt klart bäst just nu
Jennifer Hudson - Love you I do
Alex Gaudino feat. Shena - Watch out

Igår efter jobbet åkte jag med Nina hem till henne och drack ett par glas vin med hon och hennes dotter, mycket trevligt :)

Nu ska jag snart upp till Sara, sen går vi vidare till Linda. Vi ska hämta Nelly och gå en vända runt älven med den lilla sötnosen :) sen får vi se om man kanske åker upp och kikar på lite fotboll, får se hur kallt det är ute... Jobb ikväll igen till 21!


Puss

LOV

Skön dag i skolan, och nu är det äntligen lov! Helt sjukt vad skönt det ska bli..

Det är såhär, Oskar har precis blivit farbror åt en liten pojk, Carl Philip ska han heta. Eftersom att alla i hans familj har namn som Erik, Gustav, Oskar osv (typ kunganamn om ni inte förstod det) så har han ju fått för sig att det ska föras vidare.. Han länkade en sida åt mig där jag kunde fundera lite på vilket namn som jag skulle vilja ha.. Hade så svårt att bestämma mig, fanns så många att välja bland.. Emund, Anund, Håkan, Olof, Knut, Sverker, Birger, Valdemar, Mats.. Åh, det finns så många fina namn att jag verkligen inte kan bestämma mig.. Helt ärligt, är det nån däruppe som driver med mig?

Jag kan gå med på mycket, men när det gäller det här så står jag fast vid Axel och Svea...

Nu ska jag snart iväg och jobba. Rootvälta ikväll eller inte?

Puss


hrmf

Haha, nu har dom satt lösenord på den bloggen jag nämnde tidigare. Bra sätt att sprida skvallret på..

Sitter i skolan och försöker få in de sista gällande engelskaprovet.. Går sådär, men det är bara att hoppas på bästa resultat.
Tjejerna är övertygade om att vi alla ska på hagafesten ikväll, vilket känns sådär lagom kul. Visst, jag lovade att gå om jag fick vara nykter, men varken min plånbok eller kropp klarar av det tror jag. Sen jobbar jag ju till 21! Åhhh, ångest....

Jag har insett nu hur lite tid det är kvar av skolan. Nästa vecka har vi sportlov, efter det så går det ca 4 veckor i skolan, sen påsklov. Efter de, en massa lovdagar och annat sånt där.. Sen närmar vi oss maj va? Vilket innebär (som alla säkert vet vid det här laget) studentresa.. KAN bli en helt galen vecka! Ayia Napa here we come...

Åt helvete med skolmaten också, ugnsfärs alltså...

Dagens ångest: Redovisning och prov, samma dag..
Dagens jobbigaste, men ändå skönaste: Råkade försova mig imorse, det var ganska skönt

Puss

haha

Sitter här med liiite delade meningar när det gäller en blogg. Några väldigt nyfikna, mogna flickor i Borlänge "driver" en blogg där de skriver "en massa intressant skvaller" om människor i våran lilla stad. Haha, tycker verkligen att det är så skrattretande så det är inte klokt.. Jag funderar ärligt på att göra nåt (har inte riktigt kommit fram till vad än) så att dom får lite att gotta sig i. Tänk om jag skulle skriva ut allting jag visste om folk i bloggen.. Skulle antagligen få en hel del fler läsare, men största delen skulle förmodligen bli fiender... Haha, inte för att jag vill stödja deras lilla projekt, men titta gärna, och tillåt er själva att skratta en stund.. http://tolvgossipgirls.blogg.se ... Släng ett extra öga på bloggnamnet också.. (rätt dålig uppdatering dock)


Så var det med det! Nu sitter jag i skolan och ska skriva klart en redovisning som ska göras imorn. Inte världens roligaste, men det måste göras! Direkt efter skolan ska jag åka hem, vila nån timme och sen blir det jobb till 21 ikväll igen. Ska plugga en heeel del engelska ikväll, men hoppas på att få lite studiehjälp....... Då kan det bli lite mera mmmmmm i livet!

Dagens mumma: Tora, vad är det du har på handen?
Dagens jobbiga: Har börjat fundera på varför jag ständigt har huvudvärk...

Tidspress nu.


Puss

nu

Filosofi, svenska, religion och skolan i allmänhet kan ta sig nånstans.

Dagens blä: Skolan
Dagens kom igen nu: SNÄLLA, kan det bli den 5:e juni?

fuyff

Känner helt plötsligt att jag fick sådär supermycket att göra i skolan just nu och det tynger ner en.. Längtar helt galet mycket till lovet så jag bara kan få slappna av lite. MÅSTE MÅSTE MÅSTE plugga till engelskaprovet som är på torsdag då det kan vara väldigt betydande för mitt betyg.. Så ska lägga ner min själ i det de närmaste dagarna (sedär, har visst bara två dagar på mig).

Man skulle kunna säga att mitt liv är en bergochdalbana just nu - ena dagen upp och andra dagen ner. Det känns inte riktigt som att jag hänger med i svängarna och det är ju inte alltid så roligt (man vill väl sitta kvar i karusellen, inte ramla ur?). Det finns småsaker som irriterar mig ända in i benmärgen och trots att dessa saker är totalt meningslösa, ja rent ut sagt patetiska, så finns de ändå där på nåt jävla vänster. Medans den kloka delen av mig säger att jag borde skita i allt strunt, så finns det ändå en liten, liten del som säger att det inte är så jävla lätt att göra det. men eftersom att jag är en relativt klok människa så tänker jag faktiskt lyssna till den delen av mig och bara skita i det. Det är inte värt det.
För trots allt så har jag det jag mest av allt vill ha just nu. And that's the way it's supposed to be. And that's where I belong.
Nog med serious talk, nu måste det pluggas som bara den (tänkte skriva "fan" där, men kom på att jag nog använt nog med svordomar i det här inlägget).

Alltid lika skönt att skriva av sig lite.

Puss


lunch

Nu ska jag försöka gå och få lite mat i magen, lunch på stan med älskling. Nås på mobilen som vanligt!
Jobbar sen till 9 ikväll.. Mössan på!

Hey number two!

Puss

yes!

Just ja, slagit läsarrekord nu! Visst, det går inte att jämföra med varken Blondinbella eller Kenza, men nu är det ju faktiskt så att jag är en relativt ointressant person jämfört med dom... Fortsätt att läsa, så fortsätter jag att skriva!



emmahult.blogg.se går framåt...

all out of love

Hej på er alla i det fina vintervädret! En mycket bra dag idag.. Ibland så kan man faktiskt gilla vintern, iallafall när man vaknar upp till fågelkvitter och klarblå himmel. PLUS att solen värmer på sovrumsfönstret som bara den! Underbart.

Har precis grovstädat hela mitt rum då det luktade gammal McDonalds och allmänt dagen efter (älskling?). Nu tar jag det bara lugnt i väntan på att jag ska iväg och kicka lite boll. Mycket bra väder för det idag faktiskt! Gårdagen var trevlig, fastän vissa fick i sig liiite för mycket (nej Sara, inte du)... Hur som helst, nu sitter man här igen, söndagar är alltid söndagar - den internationella vilodagen som den även kallas tydligen. Tur att man ibland faktiskt får vila då också. Ikväll väntar mys och förhoppningsvis lite massage om man har tur.. Och kanske man till och med ska slå på stort och hyra en bra film medans man ändå är igång?

5 dagar i skolan nu bara, sen äntligen lite lov som jag hoppas ska fyllas med trevliga aktiviteter... En hel vecka ska jag bara njuta av att vara ledig och fortsätta räkna ner dagarna till studenten... Gudars vad fort tiden går, för snart står vi där tjejer!

Slänger upp lite bilder på min underbara systerdotter Nelly. Feast your eyes :)


Glad liten tjej :)


Så söt så


"Kerstin, Keeeerstin". Och snusdosan är med ofc..


Nu blir det lite mat sen vila innan träningen :) men hörrni, vi ses väl på Rootvälta på fredag?

Puss


valentine

Happy Valentines Day to ya'll :)

Kom precis hem från träningen, det var enormt jävla iskallt att träna, blev stämplad lite snällt sådär och har nu en fin spricka (hål?) mitt på ena fotbollsskon. Alltså, den här helgen började sisådär. Fast ett stort plus var ändå att jag när jag vaknade imorse så fick jag en bukett rosor och choklad från min älskling. Inte dåligt va.. Och jag som snackade om bojkott av denna dag...

Nu ska jag hoppa in i duchen, sen iväg och bosätta mig i Maserhallen några timmar. vad kvällen bjuder på vet ingen, allra minst jag. Kan bli öl och pulka, öl och mys eller bara öl. Det enda jag vet är alltså att det blir öl... Förhoppningsvis med mycket bra sällskap!

Ha en trevlig Alla hjärtans dag nu då folket, se till att bju' på lite lööööv!

Puss

fussball

Godkvällers!

Dagen har bestått utav fotboll och åter fotboll. Vi var iväg med skollaget och spelade i Västerås - och det kunde inte gått bättre. Eller jo, det kunde det visst det. Vi vann, sure, men inte fan var vi bra eller. Drygt sånt där när man vet att vi kan så mycket bättre. Men andra matchen var abslout värst, då alla i laget var på så grymt dåligt humör, mestadels på grund utav de helt värdelösa domarna. Tro mig, dessa var i klass med Peter Johansson & co. Om inte värre. Totalt jävla värdelösa. Man kan bara säga gubbjävlar, visst Freddy?

Annars har jag inte gjort mycket idag, har varit helt slut i kroppen. Kan ha att göra med att jag varit sjuk tidigare och inte kunnat träna fullt ut på ett tag, så matcherna kändes i kroppen så att säga.. Jag har lovat att jag ska lägga in bilder från idag, men dessa får faktiskt vänta tills imorn. Jag orkar inte hålla på och krångla med den här sega datorn något mer nu. 

Imorn fyller Oskar år och det blir lite firande utav honom (han firar mest på eget håll då han ska iväg och döma, typiskt...). Men man är väl så illa tvungen att ge honom nån liten present.. PLUS att det är Alla hjärtans dag på lördag. Bojkott? 

Nu måste jag sova, vanlig skoldag imorn. 

Puss

 


more

Äntligen fått lite fler bilder från kryssningen nu, tagna med annat än mobilkameran.. Så enjoy :)


Viktor och jag


Underbara syster!


Jag, Janne, Jocke och Lovisa


Syster Anna och hennes Emil :)


Viktor och jag igen

Nu krånglar datorn och vill inte lägga in fler bilder.. Får fixa de sen!


Puss så länge

cruise

God morgon alla glada! Hoppas allt är bra med er.. Kom på att jag inte lagt upp några bilder från kryssningen, så tänkte väl att jag skulle dela med mig utav några utav dessa. Bättre sent än aldrig, visst?



En ganska trött syster på väg till Sthlm


Nicklas och bror på båten. Väldigt lugna där..


Emil


Jock, Westman, Lovisa och mamma (?) på dansgolvet


Lovisa.. Lite glansig i ögonen, kanske?


Janne & Kalle, lite mat vid 02.30..


Syster Julia i Tallinn


Bror hittade en mycket fin mössa som passade honom alldeles utmärkt!


Janne, Westman, Jocke och Lovisa väljer låt till karaoken..


Bror och Emil


I hytten


Lovisa & Jocke


Denna vackra bild får avsluta.. Syster på topp :)


Nu måste jag göra mig i ordning sen åka upp till Sara och dricka te och plugga lite.

Puss



muy bien!

Idag känns som en bra dag. Eller ja, den gör det nu (det var på tiden nu när klockan börjar närma sig läggdags..). Kom ganska nyss hem från ett spinningpass följt av lite extra träning med fokus på mage. Nu ska jag bli riktigt fit har jag bestämt mig för! Tråkigt att halsen fortfarande krånglar lite, men den ska nog vara helt återställd snart. Om inte annat så måste jag vara helt fit for fight på torsdag då vi åker till Västerås med skollaget för att spela lite futsal..
Och på tal om futsal - jag är så fruktansvärt sugen på att se mig om efter en klubb där de bara lirar inomhus. Tycker att det är så galet kul, skulle utan tvekan kunna hålla på med det året om. Fast ändå, det är något speciellt med att få gå ut på gräs för första gången på våren där och inviga skorna för säsongen..  

Efter att ha läst en del vänners bloggar så har jag kommit fram till att det finns en sak som alltid kan vara kul att läsa. "Dagens". Eftersom att mitt liv är så hyperintressant och händelsrikt så känns som att man skulle kunna använda det som en bra summering för varje dag. Så här kommer min första Dagens nånsin!

Dagens skönaste: Linda och jag sitter i skolan och bara tar de lugnt. Hon lägger sig ner på soffan med hörlurar i öronen och lyssnar på "För kärlekens skull". Det finns två saker hon inte vet om själv, 1. hon sjunger och nynnar högt (inget ont mot dig Linda, men jag har hört människor som sjunger vackrare), 2. jag filmar henne.. Kunde inte bli annat än roligt när jag visade henne filmen!

Dagen låt: Ingen tvekan om saken, måste vara The Coral - Dreaming of you.

Dagens "Men för h-vete Emma, vad håller du på med?": Kom hem från skolan och slösade bort 4 timmar bara sådär. Genom att sova..


Den var den dagen.. Hoppas på fler händelserika dagar framöver! Nu ska jag spela harpan och sen fortsätta läsa på min underbara bok.


Puss


12.25

Jag har insett att skolan känns riktigt värdelös att gå till nuförtiden. Allt känns så oorganiserat och flummigt bara. Jag har ingen som helst koll på vad vi har att göra, när saker och ting ska vara inlämnat eller nåt annat. Måste börja använda min fina kalender som jag så stolt inhandlat för en månad sen.. Det är ändå bara 114 dagar kvar tills man står där, med ångest upp i halsen över vad man ska ta sig till.
Nu när man blivit så gammal som jag så får man ju hem en massa papper och broschyrer om framtiden - skolor, jobb, resor osv.. och igår fick jag iallafall hem lite info om "Gapyear", saker man kan göra efter studenten innan man bestämmer sig för vad man ska göra resten av livet sen. Jag blev extremt sugen på att dra till ett college i San Diego och plugga idrott och journalistik. Fatta, 3 månader av idrott och snokande!!? Nice värre tänkte väl jag.. Eller bara dra iväg till Australien och surfa satan.. Eller kanske volontärarbeta i Colombia? HJÄLP MIG, JAG HAR VERKLIGEN INTE EN ANING!
Detta gör mig galen.

Och sen en till sak jag tänkt på - alla mina nära och kära, hur ofta kommer man träffa dom efter studenten?
Alla kommer ju försvinna åt olika håll och inget kommer att vara desamma.. Tack gode gud för minnen!








mina









Underbara tider, underbara vänner.


Magen kurrar och det är alldeles för kallt ute.
Over and out


Puss


.

åh vad min hals krånglar!! jag blir galen.. kan ju knappt prata. sicken tur att bloggen finns!
jag är så hungrig nu så jag håller på o dör, men jag orkar inte resa mig för att gå och äta. antar att jag får skylla mig själv litegrann.. så kan det vara när latheten slår till! men hoppas att tora ställer upp och kör mig till stan så att jag kan få nåt i lilla magen.

har suttit med tjejerna i klassen och snackat igenom helgens bravader.. alltid lika roligt, haha. vissa utmärker sig mer än andra..

nej, nu måste jag äta, jag svälter bort snart (kan man säga så?).

puss

brr

har precis tränat i 10- och fötterna känns inte bra nu alltså! aj aj aj.. nu blir det ett varmt bad sen kommer oskar,
ikväll blir det förmodligen någon bra film (the break up går på 3an ikväll har jag hört). oooh, min kropp behöver värme nu!

puss

hon'



Saknar min baby.

söndagsöndagsöndag

hej där ute i snövädret!

ska försöka göra något åt min blogg, har tröttnat lite på hur den ser ut.. så nu ska den förbättras!


igår kom jag hem från våran lilla kryssning.. den blev faktiskt lyckad! trevliga människor träffade man och drack en hel del välsmakande öl.. bilder kommer lite senare! fortsatte resan direkt jag kom hem skulle man kunna säga.. igår blev det utgång på s2 och även där träffade man lite kul folk, vilket man aldrig gör annars, brukar ju alltid vara samma folk man stöter på i vanliga fall. ett stort plus var att världens bästa koffe (kolla in.. http://christofferholton.blogg.se/) även var där och vi hade så grymt kul - som alltid när vi ses.

jag måste verkligen ta tag i saker och ting nu, känner att jag börjar bli alldeles för slö. först nu ska jag mixtra med bloggen, sen städa mitt rum (GROVSTÄDA), sen plugga litegrann... dags att köra igång med allt!


puss


(vet inte om det bara är på min dator som texten på det här inlägget skiljer sig från de andra.. men men, jaja!)
 


puss













It's unbeliveble to see how love can set me free


IT

Senast igår höll jag på och reflektera över om jag ska gå på P&L överhuvudtaget i år.. Var bra sugen på att åka iväg nånstans istället, till något soligt ställe, men bra sällskap.. Men så läser jag tidningen imorse. Immortal Techniques kommer till lilla Borlänge och fy bubblan vad glad jag blev alltså! Kanske är värt att gå ändå..

Och flunsan vill inte ge sig.. Huvudvärken är nog det värsta just nu..

Nu blir de film, återigen..






Och Stenne, jag ber om ursäkt! Men du vet väl att både du och Batmobilen är speciella ändå?



Puss

14.33



Männen i mitt liv.. far och son.. How's that for fun?

flunsan

Jo då, nu ligger jag hemma i influensan.. Blir därför inget långt inlägg, måste tillbaka till sängen illa kvickt!

Och om två dagar åker jag på kryssing.. Fan, det går ju åt helvete det här. Det enda jag kan göra är att ligga i sängen och ha lite filmmaraton för mig själv. Har inte kommit så långt än dock, har plöjt igenom 2 filmer än så länge.. Har ytterligare ett par som ligger och väntar på mig.. Men jag måste då säga det, tack The Rock för att du räddar min dåliga dag.



Dwayne Johnson aka The Rock

Ingen kille man vill möta i en mörk gränd själv, va? Se "Walking Tall" och bedöm själva..


Nu ska jag gråta lite till antingen Crossroads eller A walk to remember..


Puss

måndag igen

Heeeelt slut i kroppen efter cupen i helgen.. Men det var kul o spela och vi tog silverplatsen tillslut :)

Nu har vi precis haft lite kalas hemma, bror min fyller nämligen 22 idag. Så det har varit (vissa är fortfarande kvar) en hel del folk här.. Och jag blir alltid lika glad när lilla nellington kommer :)



Jag & älskade Nelly

Till råga på allt så har min kärlek gått och blivit sjuk.. Känner mig själv lite smått hängig, så antingen har han smittat av sig på mig eller så är det bara nu efter helgen man är slut i kroppen.. Det lär visa sig i veckan!



Baby


Nej, dags att städa rummet nu.. Ser ut som h-vete rent ut sagt!

Puss

RSS 2.0