jobb #2

Hej på er!

Gissa vad jag ska göra nu? Svårt att lista ut? Jag ska ju jobba såklart.. What else?
Har egentligen viktigare saker att göra och tänka på än att skriva i bloggen, så det blir ett kort inlägg.







Trött på det mesta.


at work

Godmorgon!

Sitter på jobbet.. Igen. Men inte på Hagbacken den här gången, utan PA. Vi kollar på lite tv och ser fram emot en hel dag utan en massa planer, bara ta det lugnt idag - ska bli så skönt! Jobbar till 22 ikväll, sen ska jag sova som bara den. Ledig hela dagen imorn, sen går jag ut och jobbar natt. Bara tre nätter kvar nu, sen ett par eftermiddagspass nästa vecka. Sen SEMESTER. Fy tusan vad skönt det ska bli.

26:e augusti åker i stort sett hela familjen till Alanya, medan jag stannar hemma. Förstår ni hur mycket jag längtar? Jag får ju privilegiet att bo i systers lägenhet.. Puss på dig Anna!
Helgen kan bli kul, om jag lyckas hålla mig frisk. Usch för halsont och huvudvärk, har börjat bli lite trött på det nu.

Well, back to work.

Puss

ain't nothing but work...

Har precis kommit hem från jobbet. Sticker iväg och jobbar 10 timmar till nu innan det är dags för en natt till.

Puh, jag överarbetar just nu och lever på extrabatterierna.
 

Lite sol skulle göra mig på mycket bättre humör.

Hörs sen.

Puss

Rättning

Rättning: David Guetta är alltså INTE på Etage imorn (idag). Bara jag som fattat det fel. Oskar var inte så mycket bättre för den delen, han trodde också att han skulle dit. För att försvara mig själv så vill jag säga att det var lite fel av Etage att ha en stor bild på D.G på deras affisch - klart som fan man tror att han kommer dit.

Nu vet ni.

mornin'

Godmorgon.. Ni är väl vakna? Om inte, upp ur sängen nu så ni hinner få något gjort!

Nej, som vanligt så är det väl bara jag med min dåliga humor. Sitter på jobbet och bara tittar på klockan stup i kvarten. Har såååå tråkigt. Min kollega för inatt fick mitt tillstånd att ta sig en tupplur på den helt fantastiskt sköna soffan vi har i personalrummet, så jag är vaken och springer på lite larm. Men vad gör man då när ingen larmar? I vanliga fall ska man vara glad när något så ovanligt händer, men satan vad tiden går sakta.. Och inget bra är det på tv heller. Skulle ju vara askul om jag ringde runt till lite vänner nu och skrämdes lite - vi har ju trots allt dolt nummer på jobbet. Haha. Fan vad kul.

Men nej, jag låter bli det den här gången. Åhhhhhhhh, vad ska jag hitta på? Kanske städa lite.. I tvättstugan eller nåt.. Men nej igen. Och förresten så vill jag inte vinna signerade skivor av D.G på Etage. Jag & Frida åker dit idag iallafall och är kungar i baren. Så får det bli.

Nu ska jag dricka te.


Puss



Snart helg..

Sådär, nu har jag lite tid över till att skriva här en snabbis igen - satan vilken upptagen kvinna jag verkar vara.
Har precis städat ihop en del på rummet, allt gick galant tills dammsugaren brann. Eller ja, kortslutning kom väl jag och pappsen fram till att det var. Jag dammsög, det lät konstigt och luktade bränt. Jag trodde först att den lilla flugan som jag sög upp blev grillad av värmen i dammsugaren - men så var alltså inte fallet.

Vad har då hänt den senaste tiden? Jo, det ska jag tala om för er. Jag har jobbat. Och jobbat. Och jobbat lite till (gooner: jag jobbar på äldreboende och som personlig assistent). Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer. Sista natten på några dagar gör jag nu om ett par timmar, ska bli sååå galet skönt att ta helg på riktigt. Jo men förresten, det har faktiskt hänt en sjukt kul grej! När jag jobbade inatt så var det en viss Frida som underhöll mig rätt rejält, då hon var full på Faluns gator.. Hon hade på vägen in till grannstaden varit vittne till en bilolycka, så jag smsade henne och frågade om detta. Svaret? Det lyder som följer:

Ja jag vet det va hemskt nu är jag jävligt full. älskar dig vännen,
du är så jävla fin! Puss som fan. Kämpa på jobbet nu, du är
bäst. jobba som fan , i love you. Skratta åt mina skämt, jag kan
fan inte skriva på sms. Du är fan bäst, fattar du, gud vad jag
tjatar. Puss på dig älskling <3 älskardig!


Och det kom mer...

Haha älskling, vill inte göra bort mig in för dig älsk. Fy fan vad jag
blev full.. Jag får koncentrera mig som fan. Du är ju så jävla bra
emma hult. På fredag älskling <3 som fan! JAG ÄLSKAR DIG?
Puss puss ta hand om gamlingarna nu. Du är bäst. Love.

Tror ni jag skrattade? Haha.


Vad helgen bjuder på vet jag inte riktigt än.. Har mina funderingar på Etage imorn, eftersom att David Guetta är där! Skulle kunna bli jävlans roligt (jag tror i och för sig att Benne är rätt inställd på fredagen iallafall..)
Lördag drar jag kanske till Lucky i Leksand. kan bi. Aldrig varit där förut.. Drar med ett gäng till Skeberg igen och bara myser, avslutar denna gång på krogen, förhoppningsvis. Nån som är sugen..? Hör av er isånafall.
 
Nu ska jag kolla lite på Happy Feet innan jag åker iväg och jobbar. Asselutly.


Favvisar.

Adios amigos!  

Puss

JOBB..

Då sitter man här på jobbet och har det trevligt.. Ni förstår väl hur upptagen jag är på nätterna när jag kan sitta och blogga? Än'te härligt så säg. Ungefär två timmar kvar till nästa rond nu då.. Då är det bara att vänta, MacGyver är ett alldeles ypperligt sätt att fördriva tiden på ska jag tala om! Det tråkiga med att blogga på jobbet är att det inte finns något att berätta egentligen.. Visst händer det en del, men det får jag ju inte tala om här..

Jag kan ärligt säga att jag mycket hellre skulle vara med älsklingen ute i stugan nu och bara sova. Men jag får väl åka hem till min tomma säng imorn bitti och sova några timmar innan det är dags för jobb igen (tänk pengar, tänk pengar). Bara 2 och en halv vecka till behöver jag stå ut, sen är jag arbetslös. Eller nej, inte arbetslös, men fri från dessa jobbnätter iallafall. Gud vad mycket strunt jag pratar, lika bra att jag lägger ner här och nu. Sov så gott alla som får - själv så ska jag lösa korsord.
 
Puss



USAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSA

USA

Så hann det gå 4 dagar till innan man skrev.. Det är nog för att man har galet mycket som händer just nu!

Igår var vi i Adamssons stuga i Skeberg - jag, Oskar, Frida (numer kallad Benne av folket), Evelina och en massa, massa andra. Vi badade litegrann, spelade fotboll, badminton och drack en massa öl. Kvällen avslutades med en massa dans utan dess like.. Haha, det var så galet.
Har du kul eller? Har du kul?

Efter att vi kom hem därifrån idag så har jag mest sovit, ska ut och jobba natt snart. 11 timmar..
Och nu är det iallafall klart. Eller ja, i stort sett klart, är bara visum och flygbiljett som saknas. I oktober flyttar lilla jag ensam till det gigantiska landet på andra sidan jorden - USA. Vad ska jag då dit och göra tänker ni? Jo, jag ska på en ranch i Virginia och sen spela fotboll, det är därför jag åker dit nämligen - för fotbollens skull. men det är ju långt kvar och mycket som ska hinnas med innan det! Lite roadtrips kanske, Alanya, start på höstsäsongen.. Jag tänker också dra med min älskling till Göteborg på en liten weekend och bara koppla av. Det förtjänar vi :)


Världens bästa :)

Nej, åka och handla lite matlåda sen jobb. Kanske hörs av inatt.


Puss

FRESH START

God eftermiddag på er allihopa!

Som ni ser så kör vi lite av en nystart på bloggen, vilken känns ganska passande med tanke på att det är mycket som händer just nu, plus att vädret tillåter en att sitta framför datorn ett par timmar. Vi kan väl börja med att återminnas gårdagen..

Åkte med Maria & Shagge till "The House" i Söpnarby för lite sushi, grillat och alkohol. Väl där så möttes vi av halva Brasiliens befolkning som Alex tagit dit för lite fest - och vilken fest det blev sen! Dra mig baklänges vad kul det var. Öl, dans, karaoke och vattenmelon i goda vänners lag, det är lycka! Vi drog vidare till S2 senare vilket kändes som kvällen första snedsteg - precis som det brukar vara. Varför håller man sig aldrig kvar hemma där man har som roligast?
Man lär sig aldrig!








Stort tack iallafall för igår allihopa. Om 6 dagar är det ju lördag igen, och jag är sååååååå glad för det (tack Kissie för dina fina videobloggar, dom har gett oss många sanslöst roliga stunder).

Nu måste jag hoppa in i duschen och städa undan lite här hemma, sen jobb inatt.


Och förresten.. om några månader är jag USA-bo :)


Puss på er alla, allra mest min O.


RSS 2.0