så glad

ledsen för bloggtorka, men jobbar hela dagarna - hela helgen. fullt upp alltså, men det är super för då går tiden så mycket snabbare.. snart är vi där my darlings. är bara tvungen att slänga upp en liten grej som jag hittade på facebook.. det är såna här smågrejer som kan rädda en dag :)

ja är 29 år jobbar på
cozmoz i borlänge mina
inträsse är hockey å
fotboll leksand är mitt
favorit lag å är vatten bärare
för Forssa bks dam lag
mina favorit spelare i
forssa bks dam lag är
ida lundin å emma hult å
mikaela göras

haha. de flesta förstår vem som skrivit detta, resten får fundra lite!


nu ska jag snart krypa till kojs, men första ska vallenhallen bli skinande ren så att inte älskling blir besviken :)


puss

helt slut, på riktigt

oj oj oj. sista dagen avklarad och idag sätts betygen. nu är det slut på riktigt. sista lektionen hade vi med klassen idag - jag & micha skrattade sönder vårat betyg under redovisningen tror jag.. men hur kan man hålla sig när det bjuds på striptease? ni är tamejfan helt underbara, allihopa. det vart en hel del "sista gången idag" också, som väntat..
ett axplock;

- det var sista gången vi plockade ut en dator från skolan och arbetade på
- den var den sista lektionen någonsin med eva
- det var sista gången man fick sitta med mandel i entrén & sälja hagafestbiljetter


... plus så mycket mer. svårt att beskriva känslan, men fan vad jag mår bra. & ikväll blir det klassfest, sista hagafesten (och första också för den delen) med hela klassen. nu njuter vi gott folk, in i dimman & ladda för nästa vecka! 


PUSS

en dag kvar för oss vuxna ungdomar

ännu en dag avklarad, snart iallafall. sen har vi morgondagen då.. det blev inget av med norrköping, eftersom att varken kvarnsveden eller gustafs tränare ville släppa iväg sina spelare.. (?) ja, vad ska man säga, vad kan man göra. antar att det var på grund av tidigare skador i skollaget, men ändå. herregud, låt spelarna bestämma själva iallafall - vill dom inte det så fine. but it's their own decision.

skit i det då, ändå inte nån särskilt viktig dag imorn. ska göra lite arbete med michaela, sen jävlar är det slut på riktigt. jag vet att alla äldre säger såhär; "åh du kommer sakna det när ni väl ha slutat" eller, "ni anar inte hur bra ni har det i skolan". visst har vi haft det bra, men det är ingenting mot vad vi kommer få det. alla är olika och jag är den sortens människa som vill ha bestämda tider - sen när man slutat så har man verkligen slutat. inte det här med läxor hela nätterna. no more. idag lyssnade vi på studentlåten också, flera gånger om. och det känns så fantastiskt jävla underbart bra.

jag avslutar med ett citat från oskar: "nu kommer du ju inte vara någon sexy schoolgirl nå mer.. utan bara en vuxen ungdom."
tack för de fina orden, älskling. (?) 
I love my baby, yepp yepp

plugg & städ.

puss

good job girl!

hola alla estradas y nadas!

även fast klockan (i skrivande stund) bara är 08.57, så har det hunnits med en hel del idag. det börjar med att jag vaknar av klockan imorse, 07.30. jag tittar över på oskars sida av sängen och märker att den är helt orörd och tom.. går upp ur sängen och rusar ut i vardagsrummet - och där sitter han, i precis samma position som när jag la mig igår. konversationen löd då ungefär såhär (ha överseende med mitt morgonhumör):

jag: har du setat uppe hela natten!?
oskar: ja..
jag: men är du helt dum i huvudet!?!
oskar: vadå..? jag är ju tvungen att göra klart det här..
jag: och du tror att det blir bra av att vara vaken en hel natt? hur tror du att du kommer orka jobba hela veckan nu!?
oskar: man om jag gör klart det här så kan jag ju koppla av senare idag..
jag: men herrgud..

jag går till sängen och lägger mig igen, konversationen fortsätter:

oskar: men är du sur?
jag: men vafan tror du, jag vet ju hur du kommer bli nu när du vänder på dygnet!
oskar: men det handlar ju bara om en natt..
jag: jaja, skitsamma.
oskar: men du babe, vad vill du ha till frukost?
jag: jag vill inte ha frukost.
oskar: jo men ska jag inte göra lite ägg & bacon?
jag: nej.
oskar: men du måste ju äta.
jag: nej.
oskar: men..
jag: om du ska vara uppe hela natten utan att sova så ska du aldrig mer gnälla över att jag äter dåligt heller. (vi har haft en diskussion huruvida jag äter nuförtiden).

det hela slutar med att han åker iväg till tryckeriet för att fixa en del saker, så kliver jag upp och gör frukost åt oss båda. (morgonhumöret börja ge sig lite..). jag slog på plattan och skulle steka bacon och ägg PLUS tomater & lök (hans favorit, undrar om inte jag är världens bästa flickvän?). det här kommer nog bli svårt att förklara, men hursomhelst så visar det sig att jag satt på fel platta och råkar lägga handen på den som är på. härligt va? så nu sitter jag här med en trött man och en stekt hand. förresten så sover han nu, jag lovade honom en powernap innan han kör mig till skolan.

håll med, en ganska händelserik morgon, visst?


det är så nära nu...

hoj gott folk.

eftersom att det regnat så härligt idag så blev det ju inget solande som man hade planerat. det känns också mindre kul att träna.. men men, den smällen får man ta och hoppas på att han där uppe rycker upp sig lite och kan bjuda på lite sol snart. är precis klar efter att ha städat hela oskars lägenhet, känner mig extremt duktig och tycker verkligen att jag borde bli belönad för detta. PLUS att han fick massage hur länge som helst igår. ja, vad gör man inte?
alltså, träning lite senare idag sen har jag faktiskt inga planer efter det, för första gången på länge. imorgon går jag i skolan för sista gången, sen är det slut. nej, tänker ni, nog allt är det lite mer än en dag kvar tills du tar studenten. ja men visst är det så, säger jag då. men på onsdag åker skollaget till norrköping för att uttöka antalet troféer. sm- final i futsal (hur ska man kunna spela inomhus nu?) och vi hoppas självklart på ännu ett guld. torsdag och fredag så är vi lediga på grund av kristihimmelsfärd. låter lite halvtrevligt, visste faktiskt inte ens att det var något man fick ledigt för - men jag är inte den som klagar. sen är det helg som vanligt och den kommer förmodligen att susa förbi fort som tusan. sen då.... måndag..... AYIA NAPA. behöver jag vara tydligare än så? när vi kommer hem så har vi bara studentveckan kvar och inte tänker då jag öppna några skolböcker då inte.. no way..

nu ska jag göra mig en kopp te och krypa ner framför tv:n, sen kommer oskar och kör mig till borlänge så att jag får svettas lite (träna).

hörs senare.

puss!

lördag

hallo godingar!

först och främst så ska jag passa på att tack tora och tjejerna för igår, hoppas att ni fick en trevlig kväll på stan.
kom precis hem från jobbet, nu ligger jag i sängen och försöker koppla av litegrann. ska vila ett tag, sen städa övervåningen lite innan jag hoppar in i duschen och gör mig klar för kvällens bravader. hur det ser ut vet ingen än, allra minst jag. men nån öl tänker jag iallafall unna mig, det är en sak som är säker.

har skrivartorka så tar ett break nu. hörs senare.

puss

snart står ditt namn som rubrik

just nu så finns det inga ord som kan beskriva det jag känner. det kokar inom mig och jag vet faktiskt inte alls vad jag är kapabel till att göra snart. jag kan säga så mycket som att det är en person som ligger bakom denna frustration, förstår om ni undrar vem men det viktigaste är att den här personen i fråga fattar det här. (varning, detta kan bli mitt elakaste inlägg någonsin)

om du bara nångång kunde förstå hur patetisk du är. jag ser inga gränser längre, jag skulle tamefan kunna göra vad som helst för att skada dig på bästa tänkbara sätt. det finns så otroligt många saker jag skulle kunna säga om dig, till dig. den här gången låter jag bli, för förhoppningsvis så är du medveten om dina brister. eller nej, show no mercy - du är en utav de få personer som äcklar mig så mycket att jag ryser. du har ett så pass ointressant liv att du lägger ner energi för att förstöra för andra. du tror att vi inte vet vad du gör, men vi vet mer än du tror. ledsen dude, men du är inte så smart som du tror att du är. okej att du yttrar dig om mig, den smällen kan jag ta, men när du börjar jävlas med mina vänner då är det inte längre lugnt. tro att du är säker nu, men du kommer märka snart vad som kommer hända med dig och det kommer inte att kännas bra. jag kommer att sänka dig till botten, så förbered dig. det roliga är att du inte ha ett skit att komma med, det vet du nog innerst inne. jag nämner inga namn just nu, men om en förändring inte sker i ditt beteende så kan du ge dig fan på att ditt namn (och bilder på dig) kommer synas överallt - förknippat med alla jävla hemskheter som finns om dig. du kan ju alltid fortsätta om du inte tror mig, så får du se!






jävligt bra start på dagen.

kärlek i stora lass

jag vill inte vara sjuk.. jag vill vara frisk och vara med er. plus att inte oskar gillar när jag skyller på huvudvärk.

men för att ta oss tillbaka lite.. jag saknar oss, den här tiden är bland det bästa jag varit med om. kärlek till sommaren 2008.


sara älskling och jag på lagfesten


sara, anna & jag. förfest hos sara -08


den här bilden definerar kärlek


minns ni, tjejer?



ännu mer plugg nu. det är bara att hålla i ända in i det sista. hade kunnat sova hela dagen och kvällen men plikten kallar! jag vill kunna säga att livet leker, och förhoppningsvis kommer jag att kunna göra det snart. Nu ska det fixas inbjudningskort, bara som en liten paus i pluggandet. kärlek till alla mina vänner och till min underbara älskling, you make me who I am.




so sick

hej puddingar.

nu är det då inte långt kvar.. jag har räknat ut att jag har 3 vanliga skoldagar kvar! egentligen så har jag fyra, men är hemma idag. det har legat i luften ett tag, men idag så har det slagit till. jag såklart gått och blivit sjuk, vilket känns jävligt typiskt - jag orkar knappt bära upp mitt eget huvud och kallasvettas ständigt. det går ca en toapappersrulle per timme för att näsan inte vill sluta rinna. toras födelsedagskalas plus match i helgen. just my luck, huh? blir så arg.. jag orkar inte ens tänka på allt som ska göras i skolan och orkar inte tänka på vad jag skriver här, så det får räcka med det här inlägget. nu vet ni att jag lever iallafall. eller ja, knappt.

puss och godnatt














du vet att jag saknar dig va?

heja heja

galet. sinnes. magiskt. enormt. hysteriskt. magnifikt. och jag har bara 5 skoldagar kvar tills det händer.

det är såklart ayia napa jag pratar om och nu är det bannemej inte lång tid kvar. om exakt 2 veckor idag så ligger vi på playan och steker. hoppas ni förstår hur underbart det här kommer bli, tjejer. nu ser vi till och avslutar de här 3 åren på bästa sätt - på vårat sätt. när vi kommer hem sen har vi bara studentveckan kvar. sen är det slut, föralltid.

matchen igår slutade 1-1. resultatet var väl sådär då, vi hade vunnit om vi inte haft den domaren vi hade.. men nu är det som det är, finns absolut ingenting man kan göra åt saken såhär efteråt. man kan se det såhär; första matchen - förlust, andra matchen - oavgjort, tredje matchen - vinst? man kan ju hoppas. får dock inte spela nästa match på onsdag (mot kvarnsveden) efter som jag fick rött kort igår. eller två gula fick jag, det är faktiskt inte samma sak.. och som sagt, om vi hade haft en annan domare. nu ska jag plugga hela kvällen/natten sen bär det av till storstaden och stockholm stadion imorgon.


puss

söndag, en (o)solig dag

hello spexers!

ny dag, nya möjligheter. på söndagens schema står match och pluggande, med andra ord en mindre kul dag. blir inte mycket mer än så, förutom att min älskling kommer hem då. du är guld baby & jag saknar dig! har precis tryckt i mig lite mat och druckit litervis (lätt överdrift) med vatten. nu är det bara de andra bitarna som ska falla på plats för att det ska bli en bra matchdag.. jag är bra på..., jag är bra på..., det är bara att hålla ut.

har precis pratat med frida om en liten resa vi blivit sugna på. datum ej bestämt - men jag kan säga såhär;
backpacker-ryggsäckar
tält
bed&breakfast
en månad


... ni vet inget än, vi vet inget än. men vi hoppas!


ladda med lite bra musik nu, sen är det dags. på återläsande om analyser och resultat!


puss


pappas pärla







bel air -56 på nya äventyr sommaren 2009, fram med solen :)

ikväll är det bara du & jag, ashton

ligger ensam i min säng och kollar på the butterfly effect. ganska crazy film - inte särskilt välgjord men nog allt pirrar det till i kroppen av obehag vissa stunder. och sen att ashton kutcher ser helt okej ut, det gör ju inte saken värre. borde sova snart, så blir att titta klart på filmen, telefona lite med älsklingen och sen är det godnatt. vattenflaskan har hängt med hela dagen och jag är laddad för match imorgon (trots min härliga förkylning m.m).
forssa bk - gagnef, kvarnsvedens IP 15.00. let's put on a show, girls.
 


puss och godnatt!


 

lördag, en ledig dag

hej alla pussgurkor! (lite snällare idag)

idag har varit en sån där inte-göra-någonting-dag, vilket faller mig alldeles ypperligt i smaken. vaknade vid 11 ungefär, kände mig helt borta. näsan igentäppt och halsen liksaså. "ÅH NEJ", tänkte väl jag.. lite typiskt eftersom att vi faktiskt har match imorn och jag vill ju gärna vara med och spela. får helt enkelt knapra lite piller och vila ordentligt!
träffade iallafall min kära vän christoffer (http://christofferholton.blogg.se) litegrann idag, vi satt på wayne's och drack kaffe & snackade skit, väldigt mysigt. innan vi visste ordet av så hade klockan gått och blivit nästan kväller (eller iallafall kupolen-stängnings-dags), så vi begav oss hemåt. nu sitter jag här och väntar på ett mejl så att jag kan köra igång med pluggandet som verkligen måste göras idag. känns ju lite sisådär ändå, att behöva plugga en lördagkväll.. å andra sidan, vad kan man annars göra när det rinner ur näsan och huvudet väger 2 ton?


puss

fredag, en fridfull dag

goddag alla små bitterfittor.

ja, ni får ursäkta texten här ovan, men det är sånt humör jag är på just en dag som denna. man borde vara superlycklig eftersom...1. det är helg, 2. det är snart sommar, 3. våra sista skoldagar börjar sakta men säkert rinna ut i sanden.

jag vet, låter ju helt galet att jag kan vara på sånt dåligt humör trots allt. nu är det som det är - alla har vi våra dåliga dagar. min helg blir iallafalla väldigt lugn, inga tokiga påhitt denna gång. ska jobba, spela match och plugga.

det kan mycket väl vara så att det sistnämnda är det som sätter käppar i hjulen för min glädje. ja, jag tror banne mig att så är fallet. för varje gång jag tänker på hur mycket vi har att göra i skolan, så slår min mage ihop sig och gör en trippelknut. är det verkligen bara för att det är så utmattande, eller kan det det bero på att man inser att det verkligen är slut snart? jag menar, vi springer runt i skolan och skriker av lycka att "vi bara har festen kvar" och så vidare. men sen då? kommer sommaren verkligen bli den underbara tid som vi hela tiden säger att den ska bli, då vi ska vara tillsammans och leva livet? jag hoppas verkligen det, för sen är det försent. jeg menar inte att det kommer vara försent att leva livet såklart, men ni förstår vad jag menar. jag kan ju iallafall inte vara den enda som är villig att erkänna att jag kommer faktiskt att sakna skolan. alla sköna dagar med skitsnack i arbetslaget under håltimmarna, de galna upptåg som alltid satt prägel på våran vardag. jag ska inte sticka under stolen med att det varit dagar då man hatat skiten, men det känns som att man glömmer de dagarna lika snabbt - det som fins kvar i mina tankar är dom glada dagarna fyllda av skratt och galenskap, de dagar som man älskat livet som mest.
det jag vill säga är att nu tar vi vara på den här tiden som är kvar, njuter av varje stund och avslutar med stora leenden och stora tårar av lycka. för snart blir vi stora, vare sig vi vill eller inte. allt som verkat så självklart förut kommer inte att finnas där längre, för vi kommer att stora kliv i olika riktningar, allihopa.

jag kunde inte ha fått en bättre skoltid, jag kommer att se tillbaka på den här tiden med stor gjädje. heja oss E3A, nu är det äntligen våran tur.
STUDENT 2009


helt plötsligt blev mitt humör snäppet bättre,


puss

17.45

sådär ja. nu har jag äntligen tagit mig lite tid såhär innan träningen för atr blogga en vända. har faktiskt sakna det här med att skriva av sig litegrann. men som sagt, hjärnan har haft fullt upp den senaste tiden med både det ena och det andra, skönt att saker och ting börjar ordna upp sig iallafall.
för att få lite update om vad som händer i mitt kära liv just nu då.

då ska vi se;

- fotbollen går lite sisso, vi får se hur allting går med den tillslut
- 19 jävla dagar kvar (helg inräknat!), sen drar vi till solen och kommer hem studentveckan
- vi förlorade seriepremiären mot leksand (!?) men hoppas på lite bättre match i helgen
- från och med nu ska jag ta tag i det sista i skolan för att avsluta på ett så snyggt sätt som möjligt


kommer inte på nåt mer just nu och faktiskt så är det dags att åka och träna! kanske hinner jag med ett inlägg senare ikväll.


förresten så var uppsala fanimej grymt det här året. alla framtida valborg inbokade!


puss


hej

drygt en vecka sen jag skrev nu, men min hjärna är ganska fullproppad med annat.

hursomhelst så är det exakt 20 dagar till ayia napa nu, så snart står vi där på playan. ni kan nog inte förstå hur jävla sinnessjukt det här kommer att bli.. vi tjejer, öl, paraplydrinkar, sol, bad och allmän studentgalenskap!
nu ser vi till att rocka järnet, mina älsklingar.

mc nu.

puss

RSS 2.0