00.30

dryg dag imorn, två prov och jag har knappt pluggat.
nu måste jag sova. 16 skoldagar kvar.


har verkligen skrivartorka så kommer inte på nåt vettigt att skriva. ni får nöja er med ett fruktanskvärt tråkigt inlägg den här gången.

puss

ajra

förresten så har jag klippt av mig håret också, hoppsan.

puss
godnatt

m.h

Jag vet vad som måste göras
ändå sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan vara kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans








du är ett geni, m.


weeeekend

hej å hå vilken trevlig helg detta blev då, det må jag säga.

fredag: skola, jobb och sen lite mys hos natta
lördag: kupolen, glass, jobb och sen modevisning på harrys. kvällen avslutades på s2, vilket är ett beslut som kan diskuteras
söndag: match, max och jobb


alltså, då var det måndag igen och dagarna bara rinner förbi känns det som. helt underbart vad skönt det är. det här veckan blir nog ganska toppen känns det som - går i skolan imorn för att sen bege mig till falun och springa lite ärenden (förhoppningsvis så ställer älsklingen upp med skjuts och personlig rådgivare under dagen). sen hoppas jag att jag hinner se brage en sväng, för att sen åka och träna. typiskt är det när man verkligen vill ha sen träning, vilket man aldrig annars vill, då ska dom minsann flytta den så den blir tidigare - bara för att man ska missa brages hemmapremiär såklart. bra jobbat liksom


annars är väl allt som vanligt, väntar just nu på att oskar ska komma hem från västerås där han varit hela helgen.. åååh som jag har saknat! jag hinner nog somna innan han kommer så han får helt enkelt krypa ner i sängen lite försiktigt.


nu blir det lite tv och lite te (jag vet älskling att jag borde vänta med téet tills du kommer, men kan inte hålla mig).


och vänta du bara, jag dyker upp när du minst anar de :)

puss


en värld full av liv

sitter och lyssnar på musik från lejonkungen. det säger ju allt.

nu ska jag baka så tjejerna får något gott till kvällen.


puss

VAD SÄGS OM ATT LADDA?

sitter i skolan med mina stjärnor och pratar lite om studentkryssningen. den kryssningen som jag så fint missade. mycket tråkigt, när man hör om vad den bestod av, känns som att det skulle vara en kryssning precis i min smak..
men nu stundar studentresan och där har vi väldigt mycket att se fram emot, kan bli en helt galen resa.

amanda, linda, idiseen, toran, martyhoe, micha, josse, malin & fia - DET KOMMER ATT BLI HELT JÄVLA AMAZING

känns ändå som att vi har hamnat i "det lugna rummet", bestående av mig, micha, manda och josse. tror det blir jag och m som kommer få ansvara för nyckeln den här gången (nu sitter amanda här brevid och säger att det nog blir bättre om micha och josse ansvarar för nyckeln.. vad tror hon om mig?). men känn känslan tjejer, tidigt på morgonen, 03.52, hoppar vi på tåget ner till stockholm. vi börjar väl med ölen redan då? sen kommer vi till arlanda och alla kommer vara i världens extas, vi gör oss redo för flygtur och landar i festens paradis. vi + ett hundratal (tusental?) ungdomar lever livets glada dagar i en vecka. sen kommer vi hem måndagen studentveckan, och vad skla man säga?






NU ÖSER VI BRUDAR! 22 SKOLDAGAR KVAR!



PUSS

schlutt

i'm so paid - akon


jaha, då var lovet över.. bara några dagar kvar i skolan nu. sen är det fest, fest & fest.
för några började festen redan i helgen - amanda & co har vart på studentkryssning och supit 2 dagar i sträck nu. blev lite avis när jag pratade med henne i telen nyss, aspackad var hon. underbart det kommer bli att träffa dessa människor i skolan imorn. hihi
själv har jag tagit det relativt lugnt i helgen. var i falun med oskar i fredags kväll eftersom vi skulle till uppsala lördag morgon.. det var trevligt, fick träffa lite släkt och vänner till honom där nere. även hans nyfödde brorson var där, supersöt liten knodd på två månader. kan ju säga att det var lite skillnad att hålla honom jämfört med nelly som är 8, 5 månad nu..
imorn är det skola som gäller igen alltså. fy fan vad drygt rent ut sagt, tillbaka till helvetet. men snart så...


nu blir det parlamentet, söndagsparty med filip & fredrik sen sova.
 

puss

hemåt

sitter i bilen på väg hem från uppsaöa nu. måste hem och hinna gå in mina nya fotbollsshoes innan matchen imorn. ännu en pik till dig min vän ako, front row? oooh I love mina nya skor!

skriver mer när jag kommit hem sen. förresten, jag har gjort nånting dumt, en sak som jag lovat mig själv att aldrig göra... jag har ätit lamm. förlåt mig


puss

vi mot världen

uppsala hela dagen.

lycka till shagge & co. håller tummarna för er
heja brage lite också


puss

e



She shuts the room down, the way she walks and causes a fuss
The baddest in town, she's flawless like some uncut ice
Well, I hope she's going home with me tonight
All she wants is to dance, that's why you find her on the floor
But you don't have a chance, unless you move the way she likes
That's why she's going home with me tonight

får det lov att vara lite stryk?

vart är solen?

skön dag idag, vaknade vid halv 12 (!?), vilket jag aldrig brukar göra.. tog rätt hårt att jobba natt I guess.
bara att vänja sig, för 4 veckor i sommar så blir det bara nätter.. wiho!
har precis klarat av alla morgonbestyr, nu väntar jag på att mammas pizza ska bli klar.. har tjatat på henne i evigheter att hon sak göra egen och tillslut så kunde hon inte stå emot längre. mumma vad gott det ska bli..

har fått nå slags mani nu såhär på lovet - varje dag kl 16 så sitter jag bänkad framför top model. varför vet jag inte, jag har ju trots allt sett alla avsnitt förut. ändå är jag dum nog siter på helspänn över vilken som ska åka ut. och ja, jag vet även vilken vinnaren är varje säsong. det något med snygga bilder och en massa kaxiga ghettobrudar som lockar..

en timme kvar tills dess nu, då hinner jag äta lite pizza innan :)


och ako, efetrsom jag vet att du läser min blogg, så tänkte jag bara tala om för dig att jag är redo nu.. jag har fått in snitsen, allt sitter som det ska. varje kurva, varje genväg. jag är nu officiellt bättre än dig på wii. måste bara få visa det snart!

puss på er


kärlek

bilder

min dator är som sagt lite kaputt just nu, men här kommer iallafall lite bilder från påskmiddagen med familjen :)


jag som stod för mat & dukning! halvklart här dock


mamma, anna, nelly & linda


nellsan fick också lite påskmat :)


det gillade hon


lite lek


galet fint väder var det ute. julia, lovisa & emil :)


bror med en glad nellan :)


julia med prinsessan


anna & n


världens underbaraste lilla tjej!



så kan det se ut, påskafton hos hult. kvällen vet ni ju redan hur den var :)



nu blir det sova lite, sen träna. älsklingen har bokat bord på flying ikväll så efter träningen så blir det att kolla på fotboll och äta en bit mat där :) love!


puss

13.03

med eran kärlek kan jag ta mig genom allt.
ni är mitt liv.
sfalivmmnj






I guess I wasn't born to do this.

mys

sitter hos sara och tittar på ensam hemma. mycket söt liten pojk det där.. ikväll blir det lugnt, äntligen. ska bli skönt att bara inte göra nånting. sen kommer ju älsklingen hem också.. får ligga och vänta på honom ikväll :)

nu ska jag mysa vidare.

puss på er

12.32

dance with the devil - immortal techniques

men sedär, då var solen borta igen. man blir liksom inte lika pepp på nånting när solen inte skiner.
hursomhelst, gårdagen var väldigt trevlig. var i stort sett bosatt hos amanda hela dagen. alltid lika trevligt är ju det! solen sken, det var varmt och vi njöt till fullo. tora blev så småningom bakis, fastän hon mådde bra till en början. jag klarade mig som tur var från det. nog för att jag mådde illa största delen av dagen så att jag inte kunde äta nånting, men det var ändå ingen dryg bakfylla. vid halv 8-tiden sådär så kom väl vi (jag och amanda) på att vi kanske skulle dricka lite. fråga mig inte varför, men antar att det kändes som en bra idé just då.. så, vi började shotta. minttu black, vaniljvodka och likör43 + mjölk. helt plötsligt blev allting lite roligare... tora låg fortfarande utslagen i soffan.
senare kom talia och stenis förbi. dom undrade nog också lite varför vi drack just igår, men till sist så pallade inte talia trycket.. hon gav med sig tillslut och knäppte en öl hon med :) way to go girl! 

idag blir det bara lugnt, har inga som helst planer på nånitng överhuvudtaget. ganska skönt faktiskt.
nu blir det en film, jag kommer förmodligen att somna en sväng. spriten har satt sina spår..

(försöker att få in bilderna på datorn, men det vill sig verkligen inte nu tydligen. ska kämpa på med det där)

puss


rülig helg

hej alla glada!

solen skiner och jag njuter som bara den! är inte det minsta bakis sen gårdagen, hur skönt som helst.

igår då:

började med att äta påskmiddag hemma med familjen (bilder kommer sen) och det var supermysigt. julia låg på akuten till kl 2 och mamma var inne med henne, så jag fick stå för matfixandet. men alla var nöjda med maten så det gick bra till slut.. iallafall, efter maten satt vi alla ute i solen, vissa drack nån öl, och myste som bara den.. älskar min underbara familj! halv 5 började jag jobba, så tog en promenad upp dit och jobbade till 21. efter det blev det att stressa som tusan för att komma iväg till förfesten så fort som möjligt. först bar det av till sara, micka, jens och ante för vidarefärd till maja på stan. mycket trevligt folk där var det. drack lite vin och nån öl där, sen var det dags för krogen. bolanche fick bli kvällens slutstation, mycket bra beslut av mig lär jag säga. trevligt folk, bra musik och lagom alkoholkonsumtion :)

ikväll blir det mys med tjejerna, kanske lite grillning, om vädret tillåter!

har många bilder från helgen som jag vill dela med mig utav. lägger in dom så fort jag får tid, ork och lust :)

nu blir det wii.

puss

kärlek

allt kan hända när man har en helkväll med tjejerna.

"han sådde sin sjukdom i mig."
"det var jävligt strongt av honom att lägga av med skiten. iallafall när han aldrig hållt på med det."




bildupdate kommer senare.

love you girls, let's rock

hihi

youtube - rädda willy soundtrack
åh så mysig


då har ännu en dag gått, en fullspäckad sådan idag. sov ganska länge (blev rätt sent igår, tack för den), sen var jag ute och promenerade med nelly och sara en vända. vi gick upp till kupolen där vi lämnade över lilla prinsessan till hennes rätta ägare. blev kvar på kuppan ett tag iallafall och strosade runt lite, kan lätt bli så..
nu sitter jag här efter några timmars mysande med sara och ska snart pysa iväg till amanda och dricka lite öl/vin. myskväll med brudarna, ska bli väldigt trevligt :)

måste pysa nu.

puss på er!


nelly adéle

jag älskar min underbara systerdotter.. min prinsessa :)






...ville bara ni skulle veta det :)

090409

jaha, då sitter man här i skolan, fastän man lika gärna hade kunnat ligga kvar i sängen ett par timmar till. så är det när man ska vara ute i sista sekunden med allt!

ser väldigt positivt på den här helgen, tror den kan bli väldigt bra. ingen match eller så, bara en massa god mat och härligt sällskap.. ikväll kan det bli så att jag åker in till harrys på lite student-kickoff, men har inte riktigt bestämt än om det blir av eller inte. på lördag ska jag jobba, sen bär det av in till falun där prop dylan spelar på gamla elverket - kan bli kung som vanligt när han är igång. sen har jag ju mer än en veckas ledighet.. vad gör man då? ganska skönt egentligen att kunna göra vadsomhelst¨, utan några som helst planer

den 16:e maj gäller det... nu är det bara att hålla sig till reglerna så ska väl det här gå bra. it could be the start of something awesome. håll tummarna för mig :)

en fin samling bilder av mina något extraordinära vänner. e3a for life, enjoy.















denna får avsluta. obeskrivligt bra är ni, på alla sätt och vis. big love


nej, kan inte vara här och såsa, back to business.



puss

lovely lov

hej alla

bra dag idag, eftersom att martyhoe var tillbaka i skolan. det gillar vi! hoppade runt här som en annan sötnos. japp, det gjorde hon, among other things.. en poäng till henne i denna tajta tävling nu.

alltså, sista dagen innan lovet idag då. skulle ha gått till 11 imorn egentligen, men på grund av kompensation så blev det istället helt ledigt.. och inte klagar väl vi? ganska mulet väder idag, vilket väl kändes sådär, men det gick ändå an när man vet att det blir finare till helgen. och vilken helg sen! helt ledig från allting (förutom jobb lördag då) och har hur mycket tid som helst över till att umgås med mina små pälsklingar. det blir wii, film och en hel del mys förhoppningsvis. ett stort plus är ju pckså att prop dylan spelar i falun på lördag, vilket jag självklart måste se. eller ja, det beror ju på vilken tid just han spelar, jag jobbar ju till 21. det får vi försöka lösa på någe vis. kan ju bli så att jag rentav struntar i det och hänger med gänget ist. tiden får helt enkelt utvisa vad som hända skall, det blir nog bra till slut, som alltid!

sitter faktiskt i skolan nu och skriver på ett arbete som ska vara inlämnat imorn, så måste lägga på ett kål om detta ska gå vägen, hörs en annan dag, hare bäst bitches


puss


24

har räknat lite idag och kommit fram till följande: ganska exakt 24 skoldagar kvar nu. känns tamefan helt underbart. 24 dagar till frihet. jag ska njuta av varje dag till fullo. mina vänner, det kommer att bli helt makalöst!

kollade nyss lite ballar av stål - fotfarande ett grymt program. kaninkokerskan & soneby bäst den här gången.

imorn skola som vanligt, sen plugg. hoppas på sol, eftersom jag hörde att det blir skitväder på onsdag.
nu måste jag ta tag i rättskunskapen om det här ska gå vägen, lär väl bli plugg in på småtimmarna är jag rädd..
men ändå känns det inte så jobbigt med tanke på att det är så lite kvar nu. 3 religionslektioner, mina vänner, 3 lektioner.
hoppas ni alla får en bra dag imorn, för har då jag tänkt ha iallafall!


jag vet inte


puss

helgen

hej på er alla i vårsolen!


då har ännu en helg gått då. helt underbart, vi närmar oss med stormsteg.

fredagen blev lugn och skön. gjorde egentligen ingenting alla, bara tog det lugnt hemma hos klena med pinglorna.
lördagen däremot blev något mer fullspäckad då den bestod av jobb, match och födelsedagsfest.  jobbet gick bra, matchen vann vi och kvällen blev kul :) tack mina fina vänner!


Jag med flera på S2 :)

idag har det varit väldigt lugnt, gick upp och gjorde frukost, satte mig ute i solen och åt för det var ju så himla varmt.. galet skönt var det. sen gick jag en långpromenad med lilla glenn, träffade på micha, sanna, sara och jens - mycket trevligt :)
efter det var det bara att dra sig hemåt för lite mat och nu sitter jag här och väntar på att jag ska åka upp på stan och se nya fast and the furios- filmen. hoppas verkligen att den är bra! iofs så borde den inte kunna bli annat med vin diesel & gänget..


hörs sen

puss

happy - ashanti & ja rule

tänkte väl bara att jag skulle hinna med en inlägg till innan jag hoppar i säng. under morgondagen väntar följande:

- jobb 07.00 - 12.00
- promenad (förhoppningsvis med nellsan)
- powernap (livsviktigt)
- match 17.00. FBK - Gagnef Kv IP
- födelsedagsgalej hos klådaments med diverse folk
- ....? only time can tell....


hoppas verkligen på sol imorn.


tack älskling för allt och för att du är så underbar. jag älskar dig


puss


love love love

hej alla glada

ännu en helt underbar dag med mycket sol! man blir så glad så det pirrar i hela kroppen - love that feeling
nu sitter jag hemma hos klådaments med ett gäng sköna vänner.. tora ska bli skandinaviskt blond och martyhoe har en bandagerad fot. men vi har kul ändå

ska åka och titta lite på dalkurd sen, svenska cupen idag igen (haha).
hinner inte skriva nå mer, ska socialisera lite med brudarna.

puss på er

RSS 2.0