jaha

idag har varit en mycket bra dag eftersom att solen har strålat sådär fint som den bara kan göra på våren. oh, me like

väldigt kort skoldag idag, började 9.10 och slutade 10.20. ganska skönt, kan tyckas. men om man ser det såhär - det är ganska frustrerande när man väl tvingat sig själv upp ur sängen bara för att man MÅSTE gå på de där viktiga lektionerna och för att man MÅSTE ta tag i saker och ting i skolan. sen vips - nej men då behöver man inte vara där bara för att en lärare råkar vara sjuk och för att alla lektioner avslutas kl 12.30 av någon anledning. jag tackar ja, skolverket. 
men eftersom att jag är en så himla positiv liten kvinna så är det ju faktiskt så att jag ser ljusglimtar i de mest mörka av tillfällen. solen sken, jag lunchade med dï bästë och sen bara ta't det lugnt resten av dagen. det kan ju vara rätt skönt det med. 

jag har gjort en liten lista och dragit slutsatsen att jag kan för lite. eller jag menar, jag gör för lite. delade upp i två spalter, och ni kan ju förstå min "glädje" när jag såg resultatet...



känns inte bra alltså. måste ta tag i lite saker. om någon känner sig manad att hjälpa mig med något utav dessa "borden", så just hollow.

nu blir det lite tv.

puss

monday/tuesday

hej hej hello

jaha, då sitter man här igen. klockan är alldeles för mycket och tangenterna går varma! håller på att koka ihop nåt fint om brott och straff, får se om det hårda arbetet lönar sig..

helgen i uppsala var grym!
bilresan ner bestod av sömn, french hot dog, lösgodis och snygga snusdosor. väldigt givande! när vi väl kommit ner så var det dags för avfärd hem till oskars mamma där vi ganska snabbt bytte om för vidare resa till hotellet där resten av sällskapet befann sig. mjukstartade lite fint med någon öl på rummet innan det var dags att bege sig ut mot läby där bröllopsfesten skulle hålla hus. väl framme så blev det ett antal handskakningar och kramar, & självklart lite välkomstdrink på det :) efter allt trevligt samtalande så följde förrätt, varmrätt, vin, fika och en hel del sköna tal.
senare på kvällen lämnade vi lokalen åt de äldre och åkte ner på stan, närmare bestämt birger jarl. mycket, mycket trevligt var det där - bra musik, god öl, mycket folk och ganska härligt väder i vårnatten. vad mer kan man begära?

dagen efter känns ändå som att vi inte behöver prata om.. kan säga att vi hade match och jag har väl spelat bättre än vad jag gjorde då.

nu ska jag sova, morsning korsning och godnatt!

och ja, ballar av stål är kung och var så även ikväll. ett extra plus till sonneby citysports (som alltid), kaninkokerskan och the fuckers. tycker faktiskt inte att bitterfittan är så himla rolig.


puss

mums

håller nu på och färgar håret. surprise på måndag brudar :)

nu ska jag försöka hitta mig nåt mumsigt att tugga på medans jag väntar på att få skölja ur färgen.
återstår att se vad skafferiet har att erbjuda.

hörs sen.

puss

underbart

idag har vårkänslorna sprudlat i hela kroppen, har varit en riktigt bra dag.
jag, klena, idisen, martyhoe och torah-a i en bil. strålande sol, ur stereon poppar gamla godingar såsom vengaboys och a-teens. det kan just inte bli bättre.

var hem till idisen i rämshyttan (?) för att se hur hon bodde där ute. dra mig baklänges vad fint det var! ser fram emot många stekardagar där i sommar.

nu måste jag springa till jobbet, kanske hinner med ett inlägg till ikväll.

PUSS PÅ ER

g'natt

ganska sent inägg nu. och jag vet att jag har fotboll 8.00 imornbitti, men orkar inte tänka på det nu. det är faktiskt så att 2 ½ men börjar snart, så måste se de två avsnitten som blir. oh, I love that shit.

vanlig dag imorn igen: skola och jobb.
har träff med redaktionen vid 10-snåret sådär så vi får väl se vart detta möte kan leda.
jag tror och hoppas att vi kan vinna det här tjejer :)


nu måste jag hoppa i säng. charlie väntar på mig.
och förresten, bara för att du är bra på harpan så betyder inte det att du är bättre än mig. 9149 poäng och 81 sekunder. vad är det liksom? tur att jag tycker om dig ändå.


puss


best utan any kind of protest

underbart att solen fortfarande skiner när klockan är halv 4. mindre underbart att man ska iväg och jobba hela kvällen.
men men, det är alltid något speciellt med att umgås med min små älsklingar.

skoldagen idag var boring boring boring.
de absolut drygaste lektionerna - psykologi och filosofi.
men som alltid så hade även den här dagen sina höjdpunkter.
vi går igenom entrén (jag, klena, mandel o martina) och diskuterar
flygplanskrascher (fråga mig inte varför). jag och klena pratar i mun på varandra
och säger exakt samma sak, flera gånger på rad. vi bryter ut i världens asgarv så
att det ekar i hela entrén, jag lovar att lika gärna kunde lagt mig ner och vikt mig
dubbel av skratt. egentligen så var det säkert inte så kul, men just för att det var vi, och
just för att det kom så lägligt så kunde vi inte annat än skratta.
TACK tjejer för att ni finns i mitt liv, ni är helt underbara och jag skulle inte klara mig utan er.
jag beundrar och tycker om er så galet mycket.



                   KÄRLEKEN ÄR EVIG NÄR VI ÄR TILLSAMMANS





mat, jobb, fråga olle, sova.

puss

no stress

mycket mysig ikväll med tjejorna.. you rock girls

idag blir det skola, sen jobb. känner en konstig stress i magen, det är nog därför jag har blivit lite lättirriterad på senare dar, men vet dock inte vad känslan beror på än.. det måste jag nog ta reda på så snart som möjligt, orkar inte gå runt såhär. jag har funderat på om jag måste ta en sabbatsvecka ifrån skolan, men då kommit på att det förmodligen inte är en sån bra idé, eftersom stressen bara lär bli värre utav det. jag skulle vilja ha ca 4 dagar i sträck och bara sitta och plugga flera timmar, så att man kan bli klar med exakt allt och slippa stressa.

nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag faktiskt njuta av det fina vädret och ta en prommis till skolan.


puss


GRATTIS

den glada känslan sitter kvar i kroppen, den känslan man får när man vaknar upp och himlen är klarblå och solen skiner. wiho.

jag som trodde att vi skulle ha otur nog att få spela match i snöstorm idag, men så blev icke fallet. kanske kan bli en kul match after all.. 

har inte så mycket att skriva just nu, förutom en sak.. GRATTIS ADIMANDA PÅ FÖDELSEDAGEN! 









...och förlåt för att jag missar din fest på grund av uppsala-bröllopsfirande.. men det får vi allt ta igen på någe vis. kanske vi kan ta en extra omgång nästa helg? 

hej haga, nu lirar vi boll


puss


monday.. bad monday

skolan.

idag har jag varit på ganska dåligt humör, vilket både ida och amanda njuter utav. amanda visar ändå lite medkänsla och trackar inte på en allt för mycket. tack för det.


nu ska det pratas allvar.

hörs sen

puss

ett plus är iallafall att baby kommer hem idag. oooooooh vad jag längtar!


hihi

har äntligen fått upp en liten plan över hur allt blir efter graduation.. hihi känns mycket bra :)

allt känns mycket bra förövrigt och jag bara njuter! synd bara att skolan tar upp det mesta av min tid, det som är absolut tråkigast. men ändå, tur att jag har mina stjärnor där :)


überkallt

vad fan hände med vårsolen!?

kom precis hem efter att ha varit och kikat på fotboll, dalkurd vann.. vet inte med hur mycket, drog innan det var slut för jag höll verkligen på att frysa fötterna av mig. inge roligt alls att titta på fotboll när det är kallt.

en rolig sak med matchen var att västerås hade en liten huligan med sig som sprang runt där och gapade. han skrek en hel del sköna saker såsom; "SLUTA BAKA PIZZA!", "JAG ÄR IALLAFALL FÖDD I SVERIGE" och "VI SKA VÄL FAN KUNNA SPÖA AFRIKA FÖR FAAAAN".. mycket speciell man, måste jag säga. (en sak som var extra rolig var att drygt hälften av västerås spelare inte var svenska)

nu ska jag snart iväg och jobba, sen blir det sängen direkt jag kommer hem.
måste sova igen några timmar känner jag.



åh, vad jag saknar dig älskling.


puss

hej hej

ville bara säga hej till katarina hedlund också förresten :)

02.48

godkväll/godnatt/godmorgon

nu sitter man här igen, klarvaken fastän man inte borde. damn, kaffet gör verkligen sitt alltså, måste dra ner på det känner jag.

mycket trevlig kväll ikväll, lirade lite nintendo wii med shagge & co.. jag var GRYM
och nu är det även bevisat, bilen svänger inte bättre bara för att man följer efter med hela kroppen.
jag som verkligen trodde att det var så.
hursomhelst, vi åt lite god mat och samtalade lite om allt mellan himmel och jord (mest fotboll och dalkurd, men ändå).
en utav killarna var så sjukt bra på att spela piano, jag lovar att jag nästan blev tårögd. visst, man kan tro att det är simpelt
att spela låtar som "blinka lilla stjärna" osv, men det här var verkligen extraordinärt. han spelade bland annat
dessa låtar: so sick med neyo, unfaithful med rihanna, don't matter med akon, armageddon soundtrack osv.. jag filmade delar utav det och jag lovar, det var verkligen helt sinnessjukt bra! jag sa åt honom att han förmodligen kommer att få sig en hel del flickor med den talangen, då rodnade han litegrann. men tjejer, jag lovar er, ni skulle förmodligen få lika mycket gåshud som jag fick.

nog om det.
imorn ska jag upp till kvarnsvedens idrottsplats och kika när dalkurd möter västerås i svenska cupen (det kanske bara är jag, men visst är det lite skojigt att dalkurd är med och spelar i den?). kan bli en rolig match med mycket publik..


nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, har varit igång sen 6 imorse (gudars, nästan 21 timmar!!)
och på tal om allt så saknar jag min älskling nåt så enormt. han är bäst bäst bäst
och snart kommer han hem, då blire åka av som han själv skulle ha sagt. nej men usch hur jag pratar. självklart tänker jag inte på något relaterat till de ni tänker på.

godnatt med er gott folk


puss

lürdag

Mysig dag framför mig!

Kom ganska precis hem från jobbet.
Åker upp på Kupolen snart och ska springa lite ärenden och fika lite.
Sen blir det tv-spelskväll som kan bli helt galet.

Heja lördagar, ni är bäst



Saknar min älskling som just nu åker lite bräda i funäsdalen. han ringde mig när han sagt högst upp i backen och jag ville så himla gärna vara där med honom. Tur att det finns saker att underhålla sig med här hemma så länge iallafall..
Sen är jag ju faktiskt inte sådär jättehipp på snowboard, så det vra nog lika bra att jag stannade hemma ändå.


Fika-och-snacka-skit-dags-på-waynes.
Mobilen är med, as always.



Puss

godnatt

Klockan är i skrivande stund 00.49, vilket är på tok för sent när man ska upp 06.00 imorgon.

Haft trevligt sällskap hela kvällen i form av ett gäng brudar, mycket trevligt var det. Kan det bli annat när man mixar god mat med Robert Gustafsson, godis och epilator..?


Nu är det verkligen dags för hobbylådan, måste hinna med några timmars sömn iallafall.
Sleep tight, f-ckers.


Puss

it's weeeekend

Men äntligen fredag!
Som jag längtat.

Fullproppad helg att se fram emot, bestående av träning, jobb och trevligt umgänge.

Ikväll kommer Tora (http://toran.blogg.se) och Mandel (http://adimanda.blogg.se) förbi hos mig, vi ska äta lite god mat och snacka lite skit. Kan bli mycket underhållande!
Jobbar förmiddag imorn, så det blir väldigt lugnt.. Pappa gav lov till att ta nån öl iallafall, och så kan det mycket möjligt bli..

Nu ska jag göra lite mat, sen vila en sväng innan träningen. Taggad till tusen inför den förresten, fråga mig inte varför..

Simma lugnt!

Puss

thursday

Men dra mig baklänges vilket fint väder! Man blir så glad. Idag ska jag bara njuta av solen - varken jobb eller träning ska få förstöra min dag. Mycket möjligt att jag tar mig en promenad eller joggingvända efter skolan.. Får väl se om man lyckes värva någe sällskap.

Nu ska jag in och göra det där efterlängtade provet i retorik - ni vet som jag pratade om tidigare.
 Får la se hur det går då. Inventio, disputio, elcotio osv.. Heja heja.

I Amandas (http://adimanda.blogg.se) blogg så skrev hon i tisdags att hon hoppades att jag skulle vara på aggressivt humör, för jag är så rolig att trakassera då. Vilka vänner man har va? Ska vara ständigt glad numer för att slippa trakasserierna..

Heja mig på provet, vi hörs sen!

Puss

hoj & välkommen

Lyssnar på: Crayons - Donna Summer & Ziggy Marley

Är så sjukt dålig på att sköta mitt liv just nu. Jag slösar faktiskt bort all min tid på fullkomligt onödiga saker. Som nu, här sitter man framför datorn och pillar fastän man egentligen borde sitta med läxböckerna framför sig. Jag har haft flera timmar på mig idag att plugga - men jag har helt enkelt inte kommit till skott. Istället så gör jag i stort sett ingenting.

Jag borde just nu:

Plugga retorik
Öva på min redovisning
Skriva projektarbete
Äta (har inte gjort det efter träningen än)
Sova (fotboll 08.00 imorgon)

... men som sagt, här sitter man.

Kan vi inte bara hoppa två månader fram i tiden så man får ha lite resfeber istället? Eller varför inte hoppa fram ett halvår ungefär så man kan börja göra nåt åt sitt liv. Då har vi kommit fram till ett litet diskussionsämne. Vad ska jag egentligen göra med mitt liv?

1.


Skaffa en lägenhet i Borlänge, jobba på stenhårt för ingenting och vara nöjd över att jag faktiskt mår bra och känner mig trygg. Så småningom skaffa villa, barn, volvo och allt det där. Trivas helt okej med mitt liv som hemmafru.

2.


Flytta till nån trevlig, lite större, stad och plugga och utbilda mig till något meningsfullt. Få ett grymt välbetalt jobb och sen komma på (efter drygt 10 år) att jag sitter där själv med mina pengar och lägger dessa på meningslösa saker som manikyr, extrema HiTech- prylar , ett hundratal skor och alldeles för många hämtmiddagar.  Lever ett isolerat liv med datorn som närmaste vän eftersom att det är där jag (vill jag tro iallafall) kommer att hitta min själsfrände.

3.



Lämna detta usla land och dess hemskheter, bosätta mig på en riktigt paradis-ö (Bora Bora, Bahamas, Barbados) och må som en gudinna. Gå upp på morgonen, ta en joggingrunda på stranden och avsluta med ett dopp i det blå. Sedan avnjuta en gudomlig frukost (som min man självklart lagat) på min lilla terass och njuta av solen. Våra barn skuttar runt i det långgrunda vattnet som omringar våran mysiga bungalow och när skymningen faller så avnjuter jag och min man ett glas rött medan barnen sover.

Så, vad blir det? Röstningen kommer att pågå i en vecka framåt. Mitt öde ligger i era händer, så rösta smart.
1,2 eller 3. Lämna en kommentar - jag räknar rösterna onsdagen den 25/3 och då blir det bestämt.



Måste bara tipsa också om en grymt underhållande blogg - http://clemensfjunemo.blogspot.com.
Läs den, njut av den. Awesome.

Nej. nu blir det hobbylådan.

Puss


mamma mia

Hej och hallå.



Idag har varit en ganska meningslös dag för att vara helt ärlig. Gick upp tidigare än vad jag hade behövt, endast för att plugga till ett prov som skulle skrivas idag. Åkte till skolan halv 8 (?), satte mig ner med amanda och martina och började studera. Känner att det fastnar ganska snabbt, men lägger en liten påminnelselapp i snusdosan ändå. Better safe than sorry som man så vackert brukar säga. Nåväl, vi går på första lektionen och lullar runt lite (lektionen där jag skrev det korta inlägget tidigare), och sen var det dags för prov.
Förstå min besvikelse när läraren säger att vi flyttat provet till torsdag! Då har tydligen kära Josefine gått och förhandlat med våran kära lilla Eva, som så snällt går med på att flytta provet eftersom att en del inte hunnit plugga. Men hallå!? Vi som hade pluggat då!? För första gången i mitt liv så ville jag nästan börja gråta för att ett prov blivit framflyttat. Som sagt, det är nåt fel på mina hormoner just nu.
 
Letar just nu febrilt efter någon vänlig själ som skulle kunna tänka sig att göra om min blogg lite. Faktiskt så är det en ganska tuff uppgift, då jag måste lita till 100 % på den som kan tänkas ställa upp. Vill ju inte dela ut mitt lösen hit och dit.
Känner du dig manad, konakta mig tack! (Tora, MartyHoe, nån?)

Tack på förhand och god eftermiddag på er, nu ska det pluggas.

Puss

PS. Ni ska få se lite bilder på mitt nystädade rum, medans det ser ut som det borde. Slänger upp dom senare ikväll! DS

tuesday

skolan sen 8 imorse, nu sitter man här och leker med datorn på adimistrationen.

måste jobba.

puss

challenge

Hittade en utmaning på http://toran.blogg.se, så tänkte testa. Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken. Jag skriver alltså "Emma är".. Ta de första 5 träffarna och se vad som står om dig, klistra in på din blogg.

Resultat:

- "Emma är inte så farlig..."
blogg.aftonbladet.se
- "Emma är grym"
pause.se
-"EMMA ÄR BÄST"
uppsatser.se
- "Emma är blåskimrande"
svd.se
- "Emma är utlånad...!"
mammaveronica.babyblogg.se

.. jaha, det gick väl bra det här? tycker att dom flesta stämmer... haha


puss

monday

hallå där igen alla glada!

matchen spelad, kommer inte ihåg vad det blev, men vi vann iallafall.. det är väl huvudsaken :)

idag ska jag plugga för fulla muggar,. prov imorn i retorik (?), hoppas att jag vet vad det är när jag väl öppnat böckerna.
annars blir det en lugn dag, ska vila upp kroppen så gott det går, känner mig av någon anledning sliten som tusan. ryggen är öm, knäna värker och huvudet hänger inte riktigt med i det tempot jag skulle önska. får se om det känns bättre imorn. hoppas.

nu känner jag lukten av mat osande upp i trappen, dags att fylla magen :)

puss

godkväller

hej hopp alla glada i vinter(vår?)natten!

först och främst, GRATTIS till ibf borlänge som vann serien och nu spelar div 1 nästa år :)
ett extra grattis till min gulliga lillasyster som var med och spelade och dessutom gjorde två mål.. puss på dig!
(jag fick gåshud när hon gjorde 0-1- målet, rätt upp i krysset och jag började nästan gråta. vadå hormoner?)

sara (http://sarahelander.blogg.se) är den enda som bett snällt om att få se bilderna. hon får dom på posten inom kort.
inte ens oskar har frågat om dom.. vad säger man?

mitt rum är inte färdigstädat ÄN. började i torsdags.. skulle sätta upp hyllor idag så jag kunde kasta ut det där förbannade skrivbordet - nej men då går väl väggen och krånglar och hela skiten rasar ner. fine, jag har väl skrivbordet ståendes mitt bland allting helt i vägen ett tag till då. jävla betongväggar.

nu måste jag hoppa i säng, match imorn. släng ett öga på bilderna bara och se vilka underbara vänner jag har.


amanda "är jag snygg såhär?" axner


lina "the perfect woman" cederhorn


victoria "look at me, look at me" westlund


linda "jag ska bli blond igen" morén


och sist men inte minst......... (eller jo, minst också)



lovisa "kvinnan, myten, legenden" hult


puss och godnatt!

söndag

Lugnet har lagt sig lite efter gårdagens frustration över melodifestivalen och dess värdelösa resultat.. Idag är en ny dag :)

Ska åka till Leksand och titta när syster Anna och syster Lovisa ska spela match, mot Insjön. Väääldigt viktig match, vinner dom så går laget upp i div1 :) hoppas hoppas... Åker direkt från matchen till jobbet och jobbar till 21.
Imorn är det dags för skollagsmatch igen, inomhus den här gången. Grabbarna möter nåt lag från Västerås och vi något lag från Bollnäs.. Har hört talas om att Nermin har en beundrare i det laget, så får se om något kul kan hända under  morgondagen :) iallafall, heja tjejer nu tar vi oss till final!

Oskar telefonnördar som vanligt just nu, så jag passade väl på att blogga lite. 

Nu ska jag in och klä av mig framför honom, då kanske han lägger på. Haha. Jag berättar sen hur det gick..

Puss



Och just ja. Några stycken har frågat om de där bilderna jag tog tidigare i år.. Ja, dom finns. Be snällt så kanske jag visar. Hoj! 

bojkott

Åt helvete med Melodifestivalen. Finns inte en människa som känner igen bra musik för fan! Opera? Lycka till!
Gå och göm dig, Malena.
Grattis Sundman, du tippade rätt ;)


Nu ska jag mysa.

Puss och godnatt

fan

Sitter hemma hos syster och kollar Top Model med Koffe och Frida.. Ska iväg och träna om drygt en timme. Känns mindre kul att träna ikväll när matchen imorn blivit inställd. Suger stenhårt rent ut sagt! Fan för Leksand och den här jävla snön... Fan fan fan

Är hundvakt åt Glenne ikväll, så han blir med och leker på träningen lite :)

Saknar redan min älskling

Puss

fredag är en bra dag

Mycket skön dag idag, började för ungefär en halvtimme sen, slutade nu. Ska ner på stan och träffa Frida, var så längesen så ska bli kul att catcha up lite :)

Har sms-terrat Oskar så att han ska vakna.. Men det verkar inte funka så skickar väl iväg ett 12:e sms då..

MÅSTE fortsätta på min städning av rummet hemma också, all skit ska bort och in med nytt! Kommer bli en fin transformation...... Hihi, wait and see :)

Nej, hej då med skolan för den här veckan. Äntligen helg, äntligen en vecka närmare graduation!




Finns inga bättre!


KUNG!



Dagens finaste...: ... blomma står Klena för :)
Dagens skönaste: Hela dagen, fler såna dagar tack!
Dagens låt: I dare you to move- Switchfoot

Puss

puss

Det är helt otroligt vad jag är sålig på att uppdatera min blogg!! Sorry...

Men nu ska jag för sjuttioelfte gången skärpa mig på riktigt. Sitter hemma hos älsklingen nu, han är på lugnet och dömer.. Har precis tryckt i mig en påse popcorn och tittat på "vem vet mest".. Jag vet, ursäkta programvalet, men Oskar har för tillfället bara 1:an och 2:an på tvn...

Har många sköna saker att se fram emot just nu.. Ett axplock:

Fredag: En lektion halv 10, sen slutar jag. Ska hem och fortsätta städa mitt rum, sen iväg och träna.
Lördag: Jobbar 07.00- 11.30. Samling 14.00, sen match i Leksand 16.00. Lagfest!?
Söndag: Allmän vilodag, sen jobba 16.30- 21.00.
Måndag: Skollagsmatcher för både killarna och tjejerna. Mycket bra! (Amanda jag håller fortfarande tummarna..)

Nu ska jag lyssna på lite bra musik, sen luta mig tillbaka och se Valkyria. Ska försöka hålla mig vaken den här gången..

Puss

onsdag

Ännu en dag närmare sommaren.. Eller iallafall vår, det kan jag nöja mig med så länge. 

Lång dag idag, började 9 imorse, slutar 13.40 och åker sen direkt till jobbet och slutar inte förrän 21. Drygt, men kommer nog sova väldigt gott ikväll.. En sak som är lite tråkigt med att jobba så mycket, är att man missar så många träningar. Då är det ändå lite tur att vi fått en ny tränare i skolan, så det blir lite givande träning för första gången på 6 år. Nog för att det kunde vara rätt skönt att bara ta det lugnt på fotbollen ibland, men känns ändå på nåt konstigt vis bra att det blivit lite mer seriöst.. Där vet jag jag att det finns vissa som inte håller med mig (amanda...?).. 

Som sagt, inget spännande alls som händer idag, bara skola och jobb. Känns som att det är det enda mina dagar kommer fyllas med en tid framöver.. Det är tur att det finns ljusglimtar i vardagen. 
Just ja, en sak! Jag har börjat mitt nya liv (igen) och ska försöka springa några gånger i veckan och äta bättre mat. Får se hur det går den här gången, ska jag lyckas hålla mig mer än 3 dagar?


Nu är jag så hungrig så jag håller på och svimmar, så måste få nåt i magen. Får se vad som erbjuds.. 

Puss 

hiho

Förlåt förlåt förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera... Men har verkligen haft fullt upp den senaste tiden!

Nu sitter jag i skolan och ska försöka lära mig photoshop.. Går faktiskt ganska bra måste jag säga!

Jag kan inte komma på något speciellt att skriva om just nu, förutom att veckan med älsklingen var super :) vi gick på stan, åt god mat, bastade, spelade spel och hade allmänt mysigt.. Mycket lyckat!

Nu har vi 5 veckor framför oss, sen blir det äntligen lov igen.. Och efter det så är det väl i stort sett raka vägen till Ayia Napa och studenten? Can't wait.. Det kommer bli så galet så ni kan inte förstå.
Så vad säger ni tjejer, vad sägs om att göra Cypern osäkert i maj?

Dagens låt: Never - AOTP
Dagen "härligt emma, det där gör du bra": andra dagen i rad utan mössa nu... Hang on..

Nej, plikten kallar.


Puss

RSS 2.0