monday/tuesday

hej hej hello

jaha, då sitter man här igen. klockan är alldeles för mycket och tangenterna går varma! håller på att koka ihop nåt fint om brott och straff, får se om det hårda arbetet lönar sig..

helgen i uppsala var grym!
bilresan ner bestod av sömn, french hot dog, lösgodis och snygga snusdosor. väldigt givande! när vi väl kommit ner så var det dags för avfärd hem till oskars mamma där vi ganska snabbt bytte om för vidare resa till hotellet där resten av sällskapet befann sig. mjukstartade lite fint med någon öl på rummet innan det var dags att bege sig ut mot läby där bröllopsfesten skulle hålla hus. väl framme så blev det ett antal handskakningar och kramar, & självklart lite välkomstdrink på det :) efter allt trevligt samtalande så följde förrätt, varmrätt, vin, fika och en hel del sköna tal.
senare på kvällen lämnade vi lokalen åt de äldre och åkte ner på stan, närmare bestämt birger jarl. mycket, mycket trevligt var det där - bra musik, god öl, mycket folk och ganska härligt väder i vårnatten. vad mer kan man begära?

dagen efter känns ändå som att vi inte behöver prata om.. kan säga att vi hade match och jag har väl spelat bättre än vad jag gjorde då.

nu ska jag sova, morsning korsning och godnatt!

och ja, ballar av stål är kung och var så även ikväll. ett extra plus till sonneby citysports (som alltid), kaninkokerskan och the fuckers. tycker faktiskt inte att bitterfittan är så himla rolig.


puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0