en dag kvar för oss vuxna ungdomar

ännu en dag avklarad, snart iallafall. sen har vi morgondagen då.. det blev inget av med norrköping, eftersom att varken kvarnsveden eller gustafs tränare ville släppa iväg sina spelare.. (?) ja, vad ska man säga, vad kan man göra. antar att det var på grund av tidigare skador i skollaget, men ändå. herregud, låt spelarna bestämma själva iallafall - vill dom inte det så fine. but it's their own decision.

skit i det då, ändå inte nån särskilt viktig dag imorn. ska göra lite arbete med michaela, sen jävlar är det slut på riktigt. jag vet att alla äldre säger såhär; "åh du kommer sakna det när ni väl ha slutat" eller, "ni anar inte hur bra ni har det i skolan". visst har vi haft det bra, men det är ingenting mot vad vi kommer få det. alla är olika och jag är den sortens människa som vill ha bestämda tider - sen när man slutat så har man verkligen slutat. inte det här med läxor hela nätterna. no more. idag lyssnade vi på studentlåten också, flera gånger om. och det känns så fantastiskt jävla underbart bra.

jag avslutar med ett citat från oskar: "nu kommer du ju inte vara någon sexy schoolgirl nå mer.. utan bara en vuxen ungdom."
tack för de fina orden, älskling. (?) 
I love my baby, yepp yepp

plugg & städ.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0